Ομορφιά

“Luminous” επιδερμίδα σε κάθε εποχή του χρόνου; Με τη σωστή skincare ρουτίνα μπορείς να τα καταφέρεις

Από τη Ρέα Παπαθανασίου aka surfaddictfashionista

Είμαι ξεκάθαρα ένα κορίτσι που απολαμβάνει τα ταξίδια. Λατρεύω τη θάλασσα κάθε εποχή του χρόνου και ο ήλιος είναι ευεργετικός για την ψυχολογία μου. Αυτό σημαίνει ότι πολύ συχνά μέσα στη χρονιά τριγυρνώ εντός κι εκτός Ελλάδος.

Αυτό, εκτός από όλα εκείνα τα θετικά που μου αφήνει, έχει και μία επίπτωση στην επιδερμίδα μου. Οι εναλλαγές των περιβαλλοντικών συνθηκών και η έκθεση στον ήλιο την κουράζουν και αφήνουν τα σημάδια τους.

Οι κηλίδες που είχα “κληρονομήσει” από το παρελθόν και τις ώρες που ξόδευα σε άσκηση εντός κι εκτός θαλάσσης γίνονται πιο έντονες και η όψη του προσώπου μου γίνεται πιο θαμπή.


Τελευταία λοιπόν, αποφάσισα ότι έπρεπε να ασχοληθώ λίγο πιο επισταμένα με την περιποίηση της επιδερμίδας μου όχι μόνο από την πλευρά της προστασίας, αλλά και από αυτή της αντιμετώπισης των κηλίδων και της θαμπής όψης.

Σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά η σειρά NIVEA Luminous630 που ανακάλυψα, είναι ιδανικός σύμμαχος για να τα καταφέρω.

Ακολουθώντας καθημερινά μία ρουτίνα περιποίησης πρωί-βράδυ, προσφέρω στην επιδερμίδα μου όλα εκείνα που χρειάζεται για να παραμείνει λαμπερή. Οι κηλίδες αντιμετωπίζονται κατά πρόσωπο χάρη στο συστατικό LUMINOUS630®, το οποίο ευθύνεται για τη δράση της σειράς.

Συμπεριλαμβάνεται και στα 4 προϊόντα της σειράς – κρέμα ημέρας με spf50, ορός κατά των κηλίδων, κρέμα νύχτας και ματιών – και συμβάλλει τα μέγιστα όσον αφορά την λαμπερή όψη του προσώπου χωρίς σημάδια.

Η κρέμα ημέρας σε συνδυασμό με τον ορό χαρίζουν ένα boost στην επιδερμίδα μου, την κρατούν ενυδατωμένη και προστατευμένη, ενώ ταυτόχρονα δρουν επουλωτικά για τις κηλίδες μου.

Αντίστοιχα, το βράδυ στο δίδυμο κρέμα νύχτας και ορού, προστίθεται και η κρέμα ματιών. Έτσι, η επιδερμίδα μου έχει όλα όσα χρειάζεται για να «χαρεί» με τον ήλιο και τις εναλλαγές της θερμοκρασίας και να αποφύγει τις αρνητικές του επιρροές. Μαζί της, χαίρομαι κι εγώ τον ήλιο και τα ταξίδια, πιο χαλαρή και πιο…. λαμπερή!

Πρόληψη και αντιμετώπιση λοιπόν, με ορατά αποτελέσματα σε 4 μόλις εβδομάδες με την NIVEA Luminous630 και έτσι απολαμβάνει τον ήλιο προστατευμένη σε κάθε εποχή. «Φορτίζω» τις μπαταρίες μου με την ενέργειά του και κρατώ μακριά τυχόν παρενέργειες με την δράση της NIVEA Luminous630.

Spot It και βρες τη Luminous πλευρά σου και εσύ!