Ομορφιά

Tα πιο δημοφιλή skincare gadgets που θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σου!

Τρελαίνομαι για ασυνήθιστα αλλά σούπερ αποτελεσματικά gadgets ομορφιάς που κυκλοφορούν στην αγορά και σε βοηθούν να βελτιώσεις την skincare routine σου!

Τα περισσότερα ως beauty addict , τα έχω αποκτήσει και τα χρησιμοποιώ στην φροντίδα του προσώπου μου, έχοντας να πω πως κάποια από αυτά, μου είναι απόλυτα απαραίτητα πλέον!

Πιο διαδεδομένα είναι αυτά της “παγοθεραπείας” στο πρόσωπο, στην οποία πιστεύει πολύ και η facial therapist της Kim Kardashian, Joanna Czech!

Eδω σου έχω τα πιο δημοφιλή gadgets προσώπου, που οι skin gurus ορκίζονται σε αυτά!

Mε μια μικρή έρευνα μπορείς να τα βρεις εύκολα και στην αγορά, αλλά φυσικά μπορείς να απολαύσεις στην αισθητικό σου, μια επαγγελματική θεραπεία περιποίησης!

#Facial Ice Rollers

Τα λατρεύω και κάθε πρωί που ξυπνάω φροντίζω να μην αμελώ την “παγοθεραπεία”!

@haiileys__comet got this in my Easter basket this year! I can’t wait to keep using it! Definitely interested in using it with cucumber water or aloe! #fyp #lifestyle #cryotherapy #icerollerforface #MoveWithTommy ♬ Roxanne – Instrumental – Califa Azul

Πρόκειται ουσιαστικά για εργαλεία χειρός, που τα βάζετε στην κατάψυξη, και στη συνέχεια εφαρμόζετε στην επιδερμίδα , για να μειώσετε το πρήξιμο και τη φλεγμονή.

#Μάσκες φωτός LED

Αυτές οι μάσκες χρησιμοποιούν φώτα LED διαφορετικού χρώματος για τη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων του δέρματος, από την ακμή έως τις ρυτίδες.

Μοιάζουν λίγο σαν κάτι βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά σχεδόν όλες οι celebrities του Χόλυγουντ ορκίζονται στην αποτελεσματικότητά τους!

#Συσκευές για καθαρισμό προσώπου με δόνηση

Πρόκειται για μικρές συσκευές χειρός που δονούνται για να βοηθήσουν στον βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας, στην απομάκρυνση των ρύπων και των ακαθαρσιών.

Δοκίμασε πρώτα στο σπίτι σου την παγοθεραπεία και θα ενθουσιαστείς.

Εάν δεν έχεις το gadget μπορείς να βουτήξεις το πρόσωπό σου, το πρωί που ξυπνάς, σε ένα μπολ με παγάκια και θα δεις εν καιρώ την επιδερμίδα σου να μεταμορφώνεται!

Μια ματιά ακόμα:

9+1 προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να πάρεις μαζί σου στις διακοπές!