Ομορφιά

Συμπληρώματα διατροφής: Η έξτρα φροντίδα για επιδερμίδα, μαλλιά και νύχια

Γνωρίζουμε πως περιποιείστε σχολαστικά επιδερμίδα, μαλλιά και νύχια ειδικά τώρα που έχετε χρόνο. Φροντίζετε να κρατάτε το δέρμα σας καθαρό και ενυδατωμένο όπως επίσης και τα μαλλιά σας ενώ απλώνετε ενυδατική κρέμα και λάδι στα νύχια και τη γύρω περιοχή. Επίσης πίνετε πολύ νερό και προσπαθείτε να ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή.

Αξίζετε τα συγχαρητήρια μας. Θα θέλαμε όμως να σας τονίσουμε πως μπορείτε να κάνετε κάτι ακόμη ώστε να βελτιώσετε την όψη αλλά και την υγεία τόσο του οργανισμού όσο των υπολοίπων. Αρκεί να βάλετε στην καθημερινότητά σας τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής. Ναι, δεν υπάρχει λόγος να παρατηρήσετε ανησυχητικά συμπτώματα όπως τριχόπτωση, θαμπή όψη ή φθορά και αδυναμία στα νύχια για να τα δοκιμάσετε.

Εμείς σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το κοντινό σας φαρμακείο.

Lanes Beauty Ade: Με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία στη σύνθεση του τα οποία δυναμώνουν και προσφέρουν τέλεια όψη σε μαλλιά, νύχια και επιδερμίδα.

Solgar Hyaluronic Acid Complex: Ενισχύουν την ενυδάτωση και ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Eviol Sleep Well: Είναι τα συμπληρώματα διατροφής που ρυθμίζει το βιολογικό ρολόι του οργανισμού βοηθώντας στον καλύτερο ύπνο.

Korres Pro-Meno Strength: Πρόκειται για συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες B, D και Ισοφλαβόνες που τονώνουν τον οργανισμό των γυναικών σε περιεμμηνόπαυση.

Superfoods Ιπποφαές Woman: Μαλακές κάψουλες με ιπποφαές, νυχτολούλουδο, ρόδι και λιναρόσπορο που χαρίζουν ενέργεια στον οργανισμό και υγιή όψη σε μαλλιά, δέρμα και νύχια.

 

Διαβάστε ακόμη:

Κι όμως μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας μάσκαρα (video)

Fishtail braid: Ήρθε η στιγμή να μάθετε να τη δημιουργείτε μόνη σας (video)