Ομορφιά

Tριχόπτωση: Αιθέρια έλαια για να την καταπολεμήσεις!

Η τριχόπτωση είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες αλλά και άντρες. Όσοι έχουν το συγκεκριμένο beauty θέμα σίγουρα έχουν ψάξει τα πάντα, έχουν δοκιμάσει κρέμες, μάσκες, φαρμακευτικά σκευάσματα κοκ.

Η λύση μπορεί να βρίσκεται στη φύση, αφού αρκετά είναι τα αιθέρια έλαια που μπορούν να βοηθήσουν στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών και στην ενδυνάμωση της ρίζας. Δες ποια είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν:

Αιθέριο έλαιο θυμάρι:

Λειτουργεί κατά της τριχόπτωσης, της πιτυρίδας και της λιπαρότητας, ενώ έχει αντισηπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες.

Αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο:

Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και δρα διεγερτικά στην ανάπτυξη των τριχών. Επίσης προστατεύει από την εμφάνιση ξηροδερμίας και πιτυρίδας, ενώ ενισχύει την καλή ανάπτυξη των μαλλιών.

Αιθέριο έλαιο κέδρου:

Έχει φυσική αντισηπτική, στυπτική και τονωτική του δράση και είναι κατάλληλο και για την περιποίηση των μαλλιών, προστατεύοντας τόσο από την τριχόπτωση, όσο και από την έντονη λιπαρότητα.
Αιθέριο έλαιο λεβάντας:

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή έλαια στην περιποίηση των μαλλιών! Βοηθά στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών, προλαμβάνοντας διάφορα προβλήματα που συμβάλλουν στην τριχόπτωση, όπως την ενοχλητική πιτυρίδα, αλωπεκία, ψωρίαση κ.λπ

Δες ακόμα:DIY: Λοσιόν προσώπου για να… νικήσεις την ακμή!