Ομορφιά

Τα φυσικά γκρίζα μαλλιά είναι τάση & αυτό το νέο treatment τους δίνει υπέροχη λάμψη!

Είναι γεγονός πως όλο και περισσότερες celebrities “αγκαλιάζουν” το φυσικό ασημένιο χρώμα των μαλλιών τους και τον χρόνο που περνάει, λέγοντας “όχι” στην πίεση του Hollywood να δείχνουν αλλιώτικες από αυτό που είναι και σηματοδοτώντας ένα από τα πιο δυνατά trends αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, και τα φυσικά γκρίζα μαλλιά χρειάζονται την ιδιαίτερη φροντίδα τους καθώς αφενός η τρίχα, χάνοντας τις χρωστικές της, έχει την τάση να γίνεται πιο άγρια, αφετέρου συχνά το γκρι χρώμα αλλοιώνεται από παράτερους τόνους, κυρίως κιτρίνισμα. Η Wella Professionals υπογράφει τη νέα Silver Glow, την 1η παγκοσμίως αναζωογονητική silver θεραπεία στο κομμωτήριο για φυσικά γκρίζα μαλλιά, βασισμένη στην νέα κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία AquaTone.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem)

Η πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία σέβεται απόλυτα τις ανάγκες των μαλλιών καθώς συνδυάζει ένα ουδέτερο pH 7, όπως το καθαρό νερό, και διακριτική & απαλή οξειδωτική βάση χρωστικών True Grey οι οποίες μιμούνται τις φυσικές χροιές και τη ζωντάνια των όμορφων γκρίζων μαλλιών. Το ουδέτερο pH 7, τόσο απαλό στα μαλλιά όσο το καθαρό νερό, διατηρεί την αρχική δομή της τρίχας και του κεράτινου περιβλήματός της, οπότε δεν ξανοίγει ούτε τη φυσική μελανίνη.

Για εξατομικευμένη τμηματική ή συνολική εφαρμογή, η Silver Glow έρχεται στα χέρια των ειδικών σε δύο εκδοχές: μπορούν να προσθέτουν ασημένιους τόνους και διάσταση με ελεύθερη τεχνική, ενισχύοντας ή προσθέτοντας εφέ σκίασης σε 30 λεπτά και αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα. Ή, με την Express Silver Glow να αναζωογονούν τα φυσικά γκρίζα μαλλιά, να προσθέτουν λάμψη και να δημιουργούν ένα συνολικό ασημένιο φινίρισμα μειώνοντας ορατά το ανεπιθύμητο κιτρίνισμα, σε μόλις 15 λεπτά.

Σημείωσε πως η Silver Glow έχει σχεδιαστεί χωρίς αμμωνία, ΜΕΑ, συστατικά ζωικής προέλευσης και άρωμα και, βέβαια, είναι δερματολογικά ελεγμένη.

Cover photo: Instagram/maneaddicts

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Αυτή η νέα τεχνολογία θα αλλάξει το χαμόγελό σου!

Eyeliner: Ένα μυστικό για 100% επιτυχία και σούπερ γατίσιο αποτέλεσμα -ΒΙΝΤΕΟ!

Η Selena Gomez δείχνει βήμα βήμα το αγαπημένο της βραδινό μακιγιάζ!