Ομορφιά

Τα πιο θρυλικά body butters στην ιστορία του beauté, επιστρέφουν ακόμα καλύτερα!

Το 1992 η The Body Shop παρουσίασε το πρώτο της Body Butter, ένα προϊόν πρωτόγνωρο για την εποχή, που δημιουργήθηκε στην κουζίνα της Dame Anita Roddick – ιδρύτρια της The Body Shop – την ώρα που έτρωγε πρωινό με την κόρη της, η οποία αλείφοντας μια φέτα του τοστ, είπε: «Σκέψου να υπήρχε ένα βούτυρο σαν αυτό… αλλά για το σώμα!».

Και, κάπως έτσι γεννήθηκε το Body Butter, με πρώτο το Mango. Αυτή η πολύ πλούσια ενυδατική φόρμουλα, άλλαξε την ενυδάτωση στο σώμα
για πάντα και αγαπήθηκε τόσο πολύ από τις beauty addicts, που μέχρι σήμερα κάθε 3 δευτερόλεπτα πωλείται και από ένα προϊόν σε όλο τον κόσμο!

Αυτά τα τόσο διάσημα προϊόντα, μόλις έγιναν ακόμα καλύτερα: τα νέα Body Butters της The Body Shop έχουν πλέον πιστοποίηση από την The Vegan Society (ένα κορυφαίο πρότυπο vegan πιστοποίησης), δημιουργούνται με τουλάχιστον 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και αίσθηση θρέψης στην επιδερμίδα που διαρκεί έως και 96 ώρες και διαθέτουν την πιο βιώσιμη συσκευασία που έγινε ποτέ.

Τα Body Butters προσφέρουν εντατική, πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί έως και 96 ώρες και θα μεταμορφώσουν την όψη και την υφή της επιδερμίδας σου. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το δικό σου αγαπημένο συστατικό και άρωμα από τα: Strawberry, British Rose, Pink Grapefruit, Satsuma, Almond Milk, Mango, Moringa, Avocado, Shea, Coconut, Argan, Olive και Hemp.


Όμως τα αγαπημένα αυτά προϊόντα ανανεώθηκαν και… εξωτερικά αφού έρχονται με νέα, πλήρως ανακυκλώσιμη συσκευασία, στην πιο βιώσιμη εκδοχή τους. Διαθέτουν καπάκι αλουμινίου και δοχείο από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, συμπεριλαμβανομένου και του ανακυκλωμένου πλαστικού που προμηθεύεται η The Body Shop μέσω του προγράμματος Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες από τους δρόμους της Bengaluru στην Ινδία, σε συνεργασία με την Plastics for Change. Η συνεργασία της The Body Shop με την Plastics for Change βοηθά όχι μόνο στην αντιμετώπιση του υπάρχοντος προβλήματος της πλαστικής ρύπανσης αλλά και στη στήριξη περίπου 2.500 περιθωριοποιημένων συλλεκτών απορριμμάτων στην Ινδία με πρόσβαση σε καλύτερες συνθήκες υγιεινής στην εργασία τους και διασφαλίζει μια δίκαιη τιμή για τα πλαστικά απορρίμματα που
συλλέγουν.

Για το τέλος, σου άφησα το new entry της σειράς: το νέο, κρεμώδες vegan Avocado Body Butter, είναι ιδανικό για την θρέψη της ξηρής επιδερμίδας καθώς προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 96 ώρες. Tο έλαιο αβοκάντο σε αυτό το προϊόν είναι βιώσιμης προέλευσης και προέρχεται από την Νότια Αφρική από καλλιέργειες για την άρδευση των οποίων, χρησιμοποιούνται πρωτοποριακά προγράμματα διαχείρισης νερού. Έτσι, το έλαιο αβοκάντο είναι ευεργετικό όχι μόνο για την επιδερμίδα σου αλλά και για τον πλανήτη!