Ομορφιά

The Spot It challenge: 4 γυναίκες αναζητούν την luminous πλευρά τους και σε… προκαλούν

Κάθε σημάδι πάνω στην επιδερμίδα σου έχει και τη δική του ιστορία. Καλή ή κακή, κουραστική ή απολαυστική, ταξιδιάρικη ή όχι. Δεν έχει σημασία. Καθένα από αυτά που βλέπεις πάνω σου έχει και μία ιστορία. Δεν είναι πάντα εύκολο. Κάποιες φορές μάλιστα είναι και αρκετά επίπονο. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι χρήσιμο να βρίσκεις την θετική της πλευρά. Πρόκειται για στάση ζωής, μία στάση αισιοδοξίας.

Αν το φιλοσοφήσεις, αν ψάξεις βαθιά μέσα σου, ακόμα και η πιο θλιβερή ιστορία έχει κάτι καλό να σου δώσει. Αν φυσικά μπορείς να κρατήσεις από όλο αυτό μόνο το θετικό συναίσθημα, βίωμα, την θετική εμπειρία, ένα καλό μάθημα και τίποτα άλλο, είναι το ιδανικό σενάριο. Και όσον αφορά τις κηλίδες μπορείς να το καταφέρεις. Από σένα χρειάζεται να βρεις το θετικό συναίσθημα, τα υπόλοιπα τα παίρνει πάνω της η NIVEA Luminous 630, η οποία σου αφήνει την εμπειρία και εξαφανίζει τα ενοχλητικά σημάδια.

Η Μαρινέλη, η Τίνα, η Ρέα και η Χριστίνα, έχουν τα δικά τους σημάδια. Η καθεμία τα απέκτησε με διαφορετικό τρόπο. Όλες όμως έχουν βρει τον τρόπο να τα αντιμετωπίσουν και μέσα από την διαδικασία να ανακαλύψουν την πιο luminous πλευρά τους. Μία πλευρά που μπορεί να σε εκπλήξει, αν τελικά την αναζητήσεις κι εσύ. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές. Υπάρχει μόνο η θέληση και φυσικά οι σύμμαχοί σου. Στην προκειμένη είναι οι εμπειρίες σου και η σειρά NIVEA Luminous 630.

Το καινοτόμο συστατικό LUMINOUS630 είναι η απίστευτη ανακάλυψη των ειδικών της NIVEA. Χρειάστηκαν 10 χρόνια έρευνας και δοκιμών 50.000 συστατικών. Το αποτέλεσμα όμως δικαίωσε την επιμονή και την υπομονή τους. Το LUMINOUS630 είναι το δραστικό συστατικό κατά των κηλίδων γήρανσης, αυτών από την έκθεση στων ήλιο, των ορμονολογικών διαταραχών αλλά και αυτών που προέρχονται από περιπτώσεις ακμής.

Τα 4 προιόντα της σειράς NIVEA LUMINOUS630 καλύπτουν ουσιαστικά κάθε ανάγκη και κάθε τύπο επιδερμίδας. Με την κρέμα ημέρας, την κρέμα νύχτας και ματιών αλλά και τον δραστικό ορό CELLULAR LUMINOUS630 ADVANCED TREATMENT στην καθημερινή περιποίηση, αρκούν μόλις 4 εβδομάδες για να δεις ορατά αποτελέσματα, με τις κηλίδες να είναι πιο ήπιες.

Το Spot It Challenge μόλις ξεκινά! Η Φαίη Σκορδά δίνει το έναυσμα και σε προκαλεί να ανακαλύψεις μαζί μας τους λόγους που μπορεί να δημιουργηθεί μία κηλίδα, αλλά και πώς θα την αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά!

Δες εδώ το intro video.