Ομορφιά

Την ωραιότερη βραδιά της χρονιάς θα κάνετε το πιο χαλαρωτικό μπάνιο με τα αγαπημένα σας αιθέρια έλαια!

Σήμερα το βράδυ δεν θα βγείτε και το πιθανότερο είναι να δείτε με τον αγαπημένο σας μια κλασική χριστουγεννιάτικη ταινία. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο που θα σας χαρίσει μια τέλεια αίσθηση ευεξίας και παράλληλα θα χαρίσει στο δέρμα σας απαλότητα και τέλειο άρωμα.

Εμείς σας προτείνουμε να ρίξετε στην μπανιέρα αιθέρια έλαια και στη συνέχεια σας αποκαλύπτουμε ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς.

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμη κι αν αποφασίσετε να κάνετε ένα απλό ντους. Βρέξτε το σώμα σας και απλώστε με τα δάχτυλα μικρή ποσότητα επιμένοντας σε σημεία του σώματος που παρουσιάζουν μεγαλύτερη ξηρότητα όπως είναι οι αγκώνες, τα γόνατα και οι φτέρνες. Ξεπλένετε πολύ καλά με άφθονο χλιαρό νερό.

Τα αιθέρια έλαια είναι εκχυλίσματα φυτών και λουλουδιών με πολλές και διαφορετικές ιδιότητες. Μπορούν να σας αναζωογονήσουν, χαλαρώσουν, ξεκουράσουν αλλά και να μειώσουν τυχόν σημάδια και ερεθισμούς.

Για ποιο λόγο πρέπει να χρησιμοποιήσετε αιθέρια έλαια στο μπάνιο σας: Αν επιλέξετε το σωστό έλαιο μπορεί να σας φτιάξει η διάθεση. Τα πλέον κατάλληλα είναι τα έλαια λεβάντας, τριαντάφυλλου και περγαμόντου.

Αν πάλι θέλετε να αποκτήσετε και πάλι ενέργεια και αναζωογόνηση επιλέξτε λεμόνι ή πορτοκάλι. Όλα τους χαρίζουν παράλληλα πλούσια ενυδάτωση και απαλότητα.

Είναι σωστό να τα ρίχνετε στο νερό; Φυσικά. Είναι ο μόνος τρόπος να λειτουργήσουν σωστά σε αντίθεση με την απευθείας εφαρμογή στο δέρμα. Όταν διαλύονται στο νερό το αποτέλεσμα είναι απίθανο. Αν έχετε ξηρό δέρμα έξι σταγόνες είναι ό,τι πρέπει.

Extra tip: Σε περίπτωση που έχετε σημάδια ακμής στο σώμα τα αιθέρια έλαια αμύγδαλου και σταφυλιού θα σας βοηθήσουν πολύ.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Απόλυτα καθαρή επιδερμίδα: Αυτός είναι ο στόχος σας για τη νέα χρονιά!

Η νέα χρονιά θέλει υγιή και φυσικά νύχια κι εμείς σας έχουμε τα 5 trends που θα τα αναδείξουν!