Ομορφιά

Tips για να πετύχεις τα τέλεια nude χείλη!

Το καλοκαίρι σημαίνει απλότητα. Και τί καλύτερο από τα nude χείλη.

Τα nude lips είναι πάντα τάση ενώ κάθε σεζόν έχει να προτείνει κάποια νέα απόχρωση. Είτε πιο ροζέ, είτε πιο καφέ, είτε πιο peachy τα ουδέτερα χείλη δίνουν φρεσκάδα και κομψότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

script id="_vidverto-6f0479771c8f1dfa5dd16e76db868946">!function(v,t,o){var a=t.createElement("script");a.src="https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js",a.setAttribute("fetchpriority","high");var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-6f0479771c8f1dfa5dd16e76db868946";c.mount("8895",t,{width:720,height:405})}))}(window,document);

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Για να πετύχεις το τέλειο lip look πρέπει τα χείλη σου να είναι σωστά ενυδατωμένα. Έτσι και τα προϊόντα θα αναδειχτούν καλύτερα και τα χείλη θα φαίνονται πιο ζουμερά. Η λέξη κλειδί είναι η απολέπιση και έπειτα ένα ενυδατικό, πλούσιο lip balm.

 

Το τέλειο κόλπο για τα απόλυτα nude χείλη είναι να διαλέξεις έναν κοντινό τόνο στα φυσικά σου χείλη. Έτσι θα έρθει να δέσει ακριβώς η απόχρωση και θα φαίνεται εντελώς φυσική.
Στο παιχνίδι των χειλιών μπαίνει ασφαλώς και ένα lip liner που θα έρθει να σχηματίσει το τέλειο σχήμα και να γεμίσει τα χείλη σου. Η σωστότερη επιλογή είναι ένα μολύβι έναν τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν σου.

Η επιλογή είναι δική σου αν θες glossy, βελούδινο, κρεμώδες ή ματ φινίρισμα.

Το υπόλοιπο make up πρέπει να είναι δροσερό και λιτό. Μια υγιής,λαμπερή επιδερμίδα με παρόμοιο ζεστό χρώμα στα μάγουλα. Αν θες να γίνεις πιο τολμηρή και να κάνεις μια δραματική εμφάνιση τα smokey eyes είναι ο απόλυτος συνδυασμός.

Τα nude χείλη φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ. Έτσι εάν έχεις σκοπό να πιεις ένα ποτό μετά τη δουλειά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις ένα διάφανο lip oil.

Less is better λοιπόν γι’αυτό το καλοκαίρι!

Μια ματιά ακόμα: Mακιγιάζ: Αυτό είναι το μοναδικό καλλυντικό που χρειάζεσαι στις διακοπές!