Ομορφιά

Το Carroten ανανεώνεται και αγκαλιάζει την ευαίσθητη επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο!

To Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα και πρεσβευτής του ελληνικού καλοκαιριού, είναι εδώ και αυτό το καλοκαίρι για να φροντίσει για την ασφάλεια και την προστασία μικρών και μεγάλων, με τη νέα σειρά Carroten Sensicare SPF50+.

Ως ειδικός στην αντηλιακή κατηγορία και αφουγκραζόμενο την αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών για μεγαλύτερη προστασία, ακόμα και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας, παρουσιάζει φέτος τη σειρά Carroten Sensicare SPF50+, για να προσφέρει ευρεία και ενισχυμένη αντηλιακή κάλυψη. Η σειρά Sensicare με ενισχυμένο δείκτη SPF50+, έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια του Carroten, που καλύπτει όλες μας τις ανάγκες και προσφέρει σιγουριά και προστασία κάτω από τον ήλιο, για περισσότερα από 35 χρόνια.

 

Η σειρά Sensicare SPF50+, αποτελείται από το αντηλιακό γαλάκτωμα Sensicare SPF50+, το αντηλιακό γαλάκτωμα Sensicare SPF50+ σε μορφή σπρέι, την αντηλιακή κρέμα προσώπου Sensicare SPF50+ και, το παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα Kids Sensicare SPF50+ που διατηρεί τις ιδιότητες του ήδη αγαπημένου σε όλους τους γονείς Carroten Kids, έχοντας πιο ενισχυμένη σύσταση για ακόμα μεγαλύτερη προστασία.

 

Η ενισχυμένη φόρμουλα σε όλα τα προϊόντα της σειράς είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα,  προσφέρει ευρεία αντηλιακή κάλυψη από το μεγαλύτερο φάσμα της επιβλαβούς UV και υπέρυθρης ακτινοβολίας, χάρη στο 4πλό προηγμένο σύστημα προστασίας (UVΑ + UVΒ + VL + IRA), ενώ το βιολογικό έλαιο κάνναβης που περιέχει, παρέχει μακράς διάρκειας φροντίδα και προστασία. Μάλιστα, η φόρμουλα δεν περιέχει άρωμα και είναι ειδικά μελετημένη ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης.

 

Όλα τα προϊόντα της σειράς Sensicare SPF50+ είναι δερματολογικά ελεγμένα, φροντίζοντας μοναδικά την υγεία της επιδερμίδας μας και μάλιστα είναι και είναι vegan friendly, καθώς η σύνθεσή τους δεν περιέχει ζωϊκά παράγωγα.

 

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του έρχεται η χαλάρωση, το παιχνίδι, η ανεμελιά και η εξερεύνηση! Και φέτος, θα το απολαύσουμε παρέα, με την προστασία και ασφάλεια που μας προσφέρει το Carroten, κάνοντας τον ήλιο φίλο μας. Γιατί… όπου ήλιος, Carroten!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Αυτό το αέρινο mist το χρειαζόμαστε όλες στο μπάνιο μας!

Η facialist της Jessica Alba αποκαλύπτει τα μυστικά για λαμπερή επιδερμίδα!

Το cat-eye των 60s επιστρέφει ανανεωμένο – δες πώς θα το πετύχεις step by step!