Ομορφιά

Το φίλτρο του TikTok με τις ψεύτικες φακίδες είναι πολλά παραπάνω από ένα εφηβικό trend!

Είναι πραγματικά υπέροχο αυτό που γίνεται τελευταία με την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Όλη αυτή η συζήτηση ανοιχτά πλέον γύρω από θέματα κιλών, φύλων, χρώματος, ομορφιάς μόνο προς το σωστό δρόμο μας οδηγεί!

Τα πρότυπα ομορφιάς αλλάζουν (ευτυχώς) ,τα στερεότυπα σπάνε και εμείς συνειδητοποιούμε πώς αυτό που μας κάνει ξεχωριστές είναι εκείνη ακριβώς η “ατέλεια”!

Πετάμε τα κόμπλεξ μας και just like that αγκαλιάζουμε το “μη δυνατό μας σημείο” που το κρύβαμε ή που παλιότερα μας έκανε να αισθανόμαστε άβολα!

Και εμένα δεν μου αρέσουν οι ελιές που έχω στο σώμα -θα προτιμούσα να μην είχα καμία- όπως σε άλλη κοπέλα μπορεί να μην αρέσει η μύτη, το σώμα ή οι φακίδες

Και όλες μας θα μπούμε στο τρυπάκι να χρησιμοποιήσουμε φίλτρα στα social, να ρετουσάρουμε φωτογραφίες ή να καλύψουμε κάτι που δεν μας αρέσει με make up!

Mέχρι εκεί καλά, εάν αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα it’s ok…Το θέμα είναι να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας και τα μοναδικά μας χαρακτηριστικά ουσιαστικά…να μην μας στενοχωρεί που δεν έχουμε την τέλεια επιδερμίδα χωρίς σημάδια ή να μην μας χαλάει τη μέρα που ξυπνήσαμε με μαύρους κύκλους στα μάτια ή που τσιμπήσαμε κάνα κιλάκι παραπάνω! Παν μέτρον άριστον!

Και όλα αυτά τα λέω γιατί μου έκανε τρομερή εντύπωση που βλέπω στο διαδίκτυο να χρησιμοποιούν φανατικά και κυρίως έφηβοι φίλτρα που βάζουν ψεύτικες φακίδες στο πρόσωπο και πραγματικά αισθάνονται ωραία με αυτό!

Tο έχουν κάνει και trend κατά κάποιο τρόπο!

@theshanaofficial I think its time for some fake freckles!??? Follow 4 more? IG: theshanaofficial #freckles #fakefreckles #foryou #filter ♬ violent – EX7STENCE™

Στην εποχή μου όταν πήγαινα σχολείο “χλευαζόταν” ένα παιδί με φακίδες στο πρόσωπο και πορτοκαλί μαλλιά, έτρωγε μπούλινγκ ένα παιδί με παραπάνω κιλά ή με διαφορετική συμπεριφορά. Μπορεί να γίνεται ακόμα αλλά φαντάζομαι όχι τόσο έντονα!

Τότε υπήρχε άγνοια σήμερα υπάρχει διάλογος και ανοιχτή κουβέντα!

Γι’ αυτό ακόμα και το φίλτρο που χαρίζει αυτό το εφέ με το #FRECKLESFILTER να έχει 18,2Μ προβολές στο TikTok είναι κάτι παραπάνω από ένα εφηβικό trend!

@thebestbabyboiI want freckles♬ kiss of life – nane

Eταιρείες καλλυντικών λανσάρουν προϊόντα στην αγορά που σου κάνουν φακιδούλες μέχρι και diy συνταγές για ψεύτικες freckles κυκλοφορούν και tips πώς θα τις βάλεις xρησιμοποιώντας μόνο ένα καφέ eyeliner!

@bexcxmpbell #fauxfreckles #makeup ♬ Link in bio for full version of this – Alex Chapman

@amelia0livia Reply to @louiseadelle how I create my lil faux freckles ✨ with @SHEGLAM ad #fauxfreckles #easymakeuptips #sheglam #freckplease #sheglamfreckletint ♬ Summer Love – Sole Sole

Και είναι πραγματικά τόσο cute να έχεις φακιδούλες…όπως cute είναι να είσαι μοναδική και ανεπανάληπτη προσωπικότητα με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σου αρέσουν δε σου αρέσουν σε κάνουν τόσο ξεχωριστή!

Πηγή φωτογραφιών:Unsplush

Διάβασε ακόμα:

Curtain bangs: Tα φραντζάκια της Lily Collins είναι must!