Ομορφιά

Το λάθος που κάνεις και δεν εφαρμόζεις σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Είμαι σίγουρη ότι ένα από τα τρία βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις είναι πώς να εφαρμόζεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες (το άλλο είναι πώς να έχεις ματ επιδερμίδα και το άλλο πώς να εξαφανίσεις τις ρυτίδες – ίσως αυτό να μην έχει λύση τώρα που το σκέφτομαι).

Όμως, αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι στην πραγματικότητα δεν φταις ούτε εσύ, ούτε οι ψεύτικες βλεφαρίδες. Αυτό που στην ουσία φταίει είναι ένα πολύ πολύ μικρό μυστικό το οποίο και τώρα μόλις θα σου αποκαλύψω.

Στην πραγματικότητα όλη η διαδικασία αφορά την κόλλα, που τη βάζεις, πόσο την αφήνεις να στεγνώσει και τέλος που εφαρμόζεις την ψεύτικη βλεφαρίδα. Και πάμε να σου πω μερικές ακόμα λεπτομέρειες. Εφόσον έχεις τελειώσει το μακιγιάζ σου και έχεις αποφασίσει να το ολοκληρώσεις με μία ψεύτικη βλεφαρίδα, τότε αυτά που πρέπει να ξέρεις είναι τα εξής:

  • Φρόντισε να έχεις εφαρμόσει είτε μία γραμμή eyeliner είτε μία γραμμή με μολύβι ματιών, προκειμένου η βλεφαρίδα να βρει πρόσφορο έδαφος και να μπορέσει να κολλήσει πιο εύκολα. Με αυτόν τον τρόπο γλυτώνεις και το να μην φαίνεται άσχημη η τρέσα της βλεφαρίδας, όπως λέγεται.
  • Και τώρα θα σου αποκαλύψω το πιο μεγάλο μυστικό που θα σου αλλάξει ότι ήξερες μέχρι τώρα. Εφόσον έχεις εφαρμόσει την κόλλα επάνω στην τρέσα της ψεύτικης βλεφαρίδας, σημειωτέον αυτή μπαίνει μόνο στην κάτω πλευρά της βλεφαρίδας, το κομμάτι δηλαδή που πρόκειται να ακουμπήσει στο δέρμα, πρέπει να την αφήσεις να στεγνώσει καλά. Οριακά να στεγνώσει και τελείως. Τότε και μόνο τότε πηγαίνεις και την κολλάς στο βλέφαρο σου. Ξεκινάς από τη μέση του βλεφάρου έπειτα συνεχίζεις στο τελείωμα του ματιού σου και ολοκληρώνεις με το πιο δύσκολο κομμάτι που είναι αυτό στην αρχή του ματιού σου.
  • Όταν έχεις ολοκληρώσει τη διαδικασία φροντίζεις να είσαι σίγουρη ότι δεν φαίνεται ούτε η κόλλα αλλά ούτε και κενό ανάμεσα στις ψεύτικες και τις δικές σου βλεφαρίδες.
  • Η beauty blogger @vasilikos σου δείχνει στο βίντεο παρακάτω περισσότερες λεπτομέρειες στο βιντεάκι που σου έχει ετοιμάσει παρακάτω:

 

Ρίξε επίσης μια ματιά:

Πώς θα πετύχεις το μακιγιάζ σου να μην είναι βαρύ και να έχει έξτρα διάρκεια

Pink Ribbon Bracelet: Και φέτος φοράμε όλες το συλλεκτικό ροζ βραχιόλι της Estée Lauder!

Μαύροι κύκλοι: Πώς θα τους καμουφλάρεις τέλεια με 4 κινήσεις