Ομορφιά

To make up look της Παραμονής θα είναι glam και θα το δημιουργήσετε μόνες σας (video)

Η σημερινή βραδιά είναι η πιο σημαντική και glam της χρονιάς. Μια νέα δεκαετία ξεκινά κι εσείς πρέπει να την υποδεχτείτε με το πιο λαμπερό και εντυπωσιακό look. Είμαστε σίγουρες πως στο νεσεσέρ σας υπάρχουν όλα όσα χρειάζεστε και το μόνο που μένει είναι να βρείτε το μακιγιάζ που θα υιοθετήσετε.

Εμείς είμαστε εδώ για εσάς. Δεν υπάρχει λόγος να χάσετε χρόνο μπροστά από τον υπολογιστή σας ψάχνοντας. Βρήκαμε για εσάς το ωραιότερο και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί και να αντιγράψετε κάθε κίνηση.

Καλό είναι να έχετε όλα τα προϊόντα κοντά σας και να δημιουργήσετε το μακιγιάζ σε χώρο με πολύ καλό φωτισμό.

Εκτός από τη βάση, aka φον ντε τεν, το κονσίλερ και την πούδρα θα χρειαστείτε την παλέτα σκιών και το αγαπημένο σας κραγιόν. Τη φετινή σεζόν το περίγραμμα στα χείλη είναι και πάλι μεγάλη τάση. Τολμήστε το και μάλιστα συνδυάστε το με ένα λαμπερό κραγιόν ή και λιπ γκλος σε nude απόχρωση.

Και κάτι ακόμη: Το συγκεκριμένο, εντυπωσιακό μακιγιάζ ταιριάζει με ένα σινιόν ή μια χαμηλή αλογοουρά. Επιβάλλεται δηλαδή τα μαλλιά να είναι μαζεμένα ώστε να αναδείξετε το make up look με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε ακόμη:

Argan oil: Ήρθε η ώρα να σας λύσουμε όλες τις απορίες σας!

Οι celebrity make up artists αποκαλύπτουν τα προϊόντα που πρέπει να αποκτήσετε τη νέα χρονιά