Ομορφιά

Pre-Valentines vibes: Ιδέες για τα πιο ερωτικά νύχια

Έρχεται ο πιο ερωτικός μήνας του χρόνου και πρέπει να μας βρει προετοιμασμένες. Όσες αγαπάτε τα περιποιημένα άκρα, και είμαστε πολλές, και έχετε ήδη προνοήσει να κλείσετε το ραντεβού σας δυο εβδομάδες πριν, όσες είστε αναποφάσιστες στο τι θα κάνετε, αυτό είναι το μανικιούρ που κυριαρχεί τώρα. Και δεν θα μπορούσε να μην έχει καρδιές… Προετοιμαζόμαστε λοιπόν για τον Άγιο Βαλεντίνο και κάνουμε τα πιο παιχνιδιάρικα και girly νύχια.

Φέτος θα δεις πως δεν είναι απαραίτητο να κυριαρχήσει σαν βάση το κόκκινο χρώμα. Το ροζ και το λευκό του κλέβουν τη θέση αλλά και το γαλλικό μανικιούρ, κάπως διαφορετικό όμως. Ο Άγιος Βαλεντίνος μας ρίχνει τα βέλη του και θέλει σίγουρα σχέδια στο μανικιούρ μας. Και τι καλύτερο από καρδούλες ερωτευμένες, πληγωμένες και μη, λάμψη και glitters. Μην σκάτε εάν δεν υπάρχει διάθεση και ερωτικό mood υπάρχει πάντα και το μαύρο μανικιούρ με ένα twist!

Αυτές είναι οι 5+1 so now προτάσεις για “Valentine’s nails” φέτος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristin 🤍 (@kuypernailart)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melanie Graves (@overglowedit)

Πάρε ιδέες και έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ σου που θα είναι το πιο αγαπησιάρικο της χρονιάς και θα σε βάλει αμέσως σε ερωτική διάθεση!

Μια ματιά ακόμα: Nude lips: 4+1 ματ κραγιόν στο πιο hot χρώμα ever!