Ομορφιά

Βρήκαμε την κρέμα ματιών που κάνει θαύματα μέσα σε 7 μέρες!

Όλες μας ορκιζόμαστε σε μία κρέμα ματιών που μπορεί να κάνει θαύματα, μπορεί και να σε ξεκουράσει και να απομακρύνει οιδήματα και μαύρους κύκλους και να λειτουργήσει ανασταλτικά απέναντι στον χρόνο. Όλα τέλεια ακούγονται. Είναι όμως; Με λίγα λόγια υπάρχει αυτή η ιδανική κρέμα ματιών;

Κι όμως… Η Clarins έχει την απάντηση και λανσάρει το Double Serum Eye, μία κρέμα ματιών που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, γνωρίζοντας ότι η περιοχή των ματιών είναι η μεγαλύτερη ανησυχία ομορφιάς τους.

Μιλάμε για ένα προϊόν για τα μάτια που βασίζεται στην σύνθεση του πιο διάσημου ορού του brand, του Double Serum, ενός iconic προϊόντος κατά της αντιγήρανσης.

Το εν λόγω προϊόν λοιπόν, χάρη στη διπλή του σύνθεση, δρα ορατά ενάντια σε όλα τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών υποσχόμενο σε μόλις 7 ημέρες η περιοχή των ματιών να είναι πιο απαλή, σφριγηλή και φωτεινή.

Παράλληλα, οι ρυτίδες, οι μαύροι κύκλοι και το οίδημα περιορίζονται.

Τέλος, χάρη στο anti-pollution complex συμβάλει στην προστασία της επιδερμίδας από τις φθορές που προκαλεί το blue light.

Ένας πραγματικά πλούσιος, μεταξένιος ορός και κρέμα ματιών σε 1, εμπλουτισμένος με 96% φυσικά συστατικά και 13 φυτικά εκχυλίσματα που περιλαμβάνουν το βιολογικό άγριο μυρώνι και τον κουρκουμά.

Το highlight της συσκευασίας; Ρυθμίζεις εσύ την επιθυμητή ποσότητα προϊόντος!

Διάλεξε την μισή δόση αν νιώθεις ότι θέλεις απλά μία ανανέωση και την ολόκληρη αν επιθυμείς μία πλήρη κάλυψη και λίγη έξτρα ποσότητα για μασάζ.

Αναμειγνύεις τις δύο συνθέσεις με τα δάχτυλά σου και στη συνέχεια πιέζεις ελαφρά τα βλέφαρα και την περιοχή κάτω από τα μάτια από την εσωτερική γωνία προς τους κροτάφους. Τέλος, εφαρμόζεις με μικρή πίεση μεταξύ των φρυδιών.

Δες στο βίντεο ακριβώς τις κινήσεις:

 

Και σε 7 ημέρες περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.

 

Ρίξε μία ματιά:

Να γιατί πρέπει να φοράς κρέμα ματιών και όχι την ενυδατική σου κάτω από τα μάτια

3 λάθη που κάνεις όταν βάζεις την κρέμα ματιών σου

Δείτε πως πρέπει να εφαρμόζετε την κρέμα ματιών!