Ομορφιά

Βρήκαμε το app που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τέλεια φρύδια μέχρι να επιστρέψει στη θέση της η brow expert!

Τα φρύδια σας είναι το σημείο που έχετε καταφέρετε με κόπο να διορθώσετε και όχι μόνο. Τα τελευταία χρόνια έχουν τέλειο σχήμα και χρώμα. Παράλληλα είναι πλούσια και χαρίζουν την τέλεια όψη σε όλο σας το πρόσωπο.

Οι περισσότερες από εσάς έχετε ήδη τη brow expert που τα επιμελείται, αλλά τώρα μένει σπίτι και αυτό σημαίνει πως πρέπει να αναλάβετε εσείς την φροντίδα τους. Προσοχή όμως, μη χαλάσετε ότι έφτιαξε η ειδικός.

Παρακολουθείτε tutorials, το γνωρίζουμε, και προσπαθείτε να ακολουθείτε τις συμβουλές βήμα βήμα. Αλλά εμείς σήμερα σας έχουμε μια καλύτερη ιδέα.

Θα κατεβάσετε στο κινητό σας το app που δημιούργησε η διασημότερη brow expert, εκείνη που έχει λανσάρει τα αγαπημένα σας προϊόντα για τα φρύδια. Ναι, σωστά καταλάβατε.

Πρόκειται για την Anastasia Beverly Hills και είμαστε σίγουρες πως θα μείνετε άφωνες. Ονομάζεται “The Brow App” και είναι ήδη διαθέσιμο. 

Εκεί θα δείτε το σχήμα που ταιριάζει στο πρόσωπό σας, συμβουλές περιποίησης, προϊόντα που σας ταιριάζουν αλλά και τους πιο έξυπνους τρόπους να τους χαρίσετε τη σωστή καμπύλη. 

Αρχικά θα συμπληρώσετε ένα quiz που έχει να κάνει με τα φρύδια σας όπου πρέπει να απαντήσετε σε ερωτήσεις όπως για παράδειγμα πως θέλετε να δείχνουν, ποιες είναι οι εμπειρίες και οι συνήθειες που έχετε αλλά και πως είναι τώρα.

Από εκεί, το app σας οδηγεί στο κατάλληλο σημείο όπου σας δείχνει τα σχήματα που σας ταιριάζουν ανάλογα με το σχήμα του προσώπου αλλά και το χρώμα των μαλλιών σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά brow shapes.

Είναι το καλύτερο δώρο μέσα στην καραντίνα, έτσι δεν είναι;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Μας ρωτήσατε: “Χρησιμοποιώ ίδια απόχρωση φον ντε τεν και κονσίλερ, σωστό η λάθος”; Και σας έχουμε την απάντηση!

Οι stars στις Χρυσές Σφαίρες απέρριψαν το μεγαλύτερο hair trend του Tik Tok! Και δημιούργησαν ένα νέο