Ομορφιά

WASO: Ομορφιά χωρίς φίλτρα από τη Shiseido

“Less is everything”: αυτή είναι η φιλοσοφία της ανανεωμένης σειράς WASO της Shiseido η οποία, σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, τροφοδοτεί τη φυσική δύναμη της επιδερμίδας αναδεικνύοντας την πιο όμορφη, αυθεντική εικόνα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WASO by SHISEIDO (@wasobeauty)

Τι ακριβώς είναι η WASO; Η Shiseido απαντά με τις βασικές αξίες αυτής της ξεχωριστής σειράς skincare που απαντά στις ανησυχίες της Gen-Z!

WASO is: Ομορφιά χωρίς φίλτρα από την καρδιά της Ιαπωνίας, είναι προϊόντα περιποίησης με δραστικά συστατικά τοπικής παραγωγής, από την φύση κατευθείαν στο πρόσωπό σας. WASO is: H καινοτόμα δύναμη των Ιαπωνικών φυτικών προϊόντων που αξιοποιούνται για να ενισχύσουν την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας. WASO is: H καλοσύνη της φύσης που μεταμορφώνεται σε απίστευτες υφές που δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία στις αισθήσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WASO by SHISEIDO (@wasobeauty)

Η άμεση σύνδεση της WASO με τη φύση αποδεικνύεται σε κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής των προϊόντων της. Η άμεση συνεργασία με αγρότες από διάφορες περιοχές της Ιαπωνίας και όχι με συμβατικούς προμηθευτές μεγάλης κλίμακας, της επιτρέπει να διασφαλίσει τη φρεσκάδα και τη δραστικότητα των συστατικών, στηρίζοντας παράλληλα τις τοπικές οικονομίες. Η δύναμη που κρύβει κάθε ένα από αυτά τα τοπικά συστατικά αξιοποιείται στη συνέχεια από τους επιστήμονες της Shiseido, για να δημιουργήσουν πολύτιμες συνθέσεις για την επιδερμίδα, με αποδεδειγμένη κλινική αποτελεσματικότητα για την αντιμετώπιση μιας νέας γενιάς δερματικών ανησυχιών.

Τέσσερα δραστικά συστατικά, τέσσερις υπερδυνάμεις της φύσης, αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της WASO – συγκεκριμένα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WASO by SHISEIDO (@wasobeauty)

Το εκχύλισμα Shikuwasa, από αυτό το ιδιαίτερο εσπεριδοειδές της Οκινάουα που είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και Β1, πρωταγωνιστεί στα προϊόντα WASO Skikulime προσφέροντας πολλαπλά οφέλη για την επιδερμίδα, ανάμεσά τους η βαθιά ενυδάτωση και η εξισορρόπηση του δερματικού φραγμού.

To εκχύλισμα Yuzu πρωταγωνιστεί στην WASO Yuzu-C προσφέροντας μεγαδόσεις βιταμίνης C (περιέχει 3 φορές περισσότερη από ένα πορτοκάλι), για εντατική ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα.

Το εκχύλισμα Satokibi (ιαπωνικό ζαχαροκάλαμο), με αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά οφέλη για την επιδερμίδα, πρωταγωνιστεί στα προϊόντα WASO Satocane, που συμβάλλει στη μείωση του σμήγματος, των ορατών πόρων και των μαύρων στιγμάτων.

Το εκχύλισμα Koshihikari, μιας premium ποικιλίας Ιαπωνικού ρυζιού που καλλιεργείται σε ένα οικογενειακό αγρόκτημα στο Hyogo, πρωταγωνιστεί στα προϊόντα WASO Koshirice, όπου οι γνωστές αντιοξειδωτικές ιδιότητες αυτού του ρυζιού βοηθούν στην πρόληψη της οξείδωσης του σμήγματος, μια κοινή αιτία προβλημάτων του δέρματος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WASO by SHISEIDO (@wasobeauty)

Όπως ακριβώς στοχεύει στη δημιουργία καθαρών και βιώσιμων προϊόντων που βελτιώνουν ριζικά την κατάσταση της επιδερμίδας εκ των έσω, ενώ συγχρόνως αφήνουν μια υπέροχη αίσθηση, έτσι ακριβώς η WASO έχει φροντίσει να διασφαλίσει ότι κάθε υλικό που χρησιμοποιείται στην ανανεωμένη συσκευασία των προϊόντων της να επιλέγεται με γνώμονα τη βιωσιμότητα.

Η ομορφιά που πρεσβεύει η WASO της Shiseido έχει συνείδηση και αξίζει μια θέση στο καθημερινό skincare σου για όλους τους λόγους!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ballerina nails: Το νέο trend στα νύχια που κάνει θραύση αυτή τη στιγμή!

Η Hailey Bieber διώχνει την κούραση από τα μάτια της με αυτά τα eye patches!

Bleached brows: με αυτό το πανεύκολο hack δεν χρειάζεται να ξανοίξεις τα φρύδια σου!