Ομορφιά

Ξεκινάμε τον μήνα με απολέπιση!

Καλό μήνα είπαμε;

Καλό μήνα λοιπόν και καλό Σαββατοκύριακο. Αν μείνουμε λοιπόν σπίτι καλό είναι να ασχοληθούμε επιτέλους λίγο πιο σχολαστικά με πρόσωπο, σώμα και πόδια. Αφήνουμε τα μαλλιά για το επόμενο.

Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από την απολέπιση. Επιλέγουμε τα προιόντα και ξεκινάμε:

Πρόσωπο: Appletox Smooth Massage Peeling Cream, Tonymoly. Με πράσινο μήλο, παπάγια και βιταμίνες A, B και C. Τα νεκρά κύτταρα εξαφανίζονται και η επιδερμίδα γίνεται καινούρια.

Το απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο (όχι στην περιοχή των ματιών, τα ξέρουμε αυτά), κάνουμε απαλό μασάζ, το αφήνουμε ένα λεπτό και το απομακρύνουμε με νερό.

Τη συσκευασία την κρατάμε φυσικά για να αποθηκεύουμε… κάτι.

80-ml (1)

Σώμα: Brazilian Bod Buff Smoothing Scrub ‘N Mask, Sol de Janeiro. Scrub μπου μπορούμε να χρησιμοπούμε καθημερινά.

Περιέχει το σπάνιο Crushed Brazilian Quartz Crystal που χαρίζει λείανση του δέρματος και Amazon River Clay για βαθύ καθαριμό. Να φανταστείτε ότι ότι οι Βραζιλιάνες ορκίζονται στο συγκεκριμένο προιόν το οποίο απλώνουν σε πόδια, χέρια, στήθος, πλάτη και εννοείται στα οπίσθια.

Στα συν είναι το άρωμα που αφήνει. Μια εσάνς από φιστίκι και αλμυρή καραμέλα.

Ε, θα το δοκιμάσουμε δεν γίνεται!

brazilian-bod-buff-smoothing-scrub-n-mask

 

 

Πόδια: PoshPeel Pedicure, Patchology. Η απολέπιση γίνεται σταδιακά με το συγκεκριμένο peeling αλλά το αποτέλεσμα είναι μαγικό!

Στο kit υπάρχουν δύο υφασμάτινες θήκες για τα πόδια και ένας ενεργοποιητής που τον αδειάζουμε σ’ αυτές πριν τις φορέσουμε. Τις αφήνουμε για μιάμιση περίπου ώρα. Τις αφαιρούμε, ξεπλένουμε καλά και σκουπίζουμε.

1-paire

Διαβάστε ακόμη:

Θέλετε να μάθετε ποια είναι η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Lawrence; Την βρήκαμε για σας!

YSL Hotel! Ναι καλά διαβάσατε