Ομορφιά

Ξεκλείδωσε τον εγκέφαλό σου με τα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής NEUBRIA!

Είναι στιγμές που η καθημερινότητα σε ξεπερνάει. Που αναζητάς μια πιο παραγωγική εκδοχή του εαυτού σου. Τώρα είναι που χρειάζεσαι μια φυσική εναλλακτική ! Η νέα σειρά νοοτροπικών συμπληρωμάτων διατροφής NEUBRIA στοχεύει στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου, την υγεία και την ευεξία του οργανισμού.

Πρόκειται για μοναδικές συνθέσεις ενισχυμένες με φυσικά βότανα και φόρμουλες βιταμινών. Έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσουν, τις καθημερινές σου ανάγκες υγείας, όπως ενέργεια & εγρήγορση, καλύτερη πνευματική απόδοση, μεγαλύτερη συγκέντρωση, καλύτερη διάθεση και ποιοτικότερο ύπνο.

Αν εργάζεσαι πολύ, προσπαθείς να ανταπεξέλθεις σε πολλές δραστηριότητες, είναι φυσικό να νιώθεις κούραση, ακόμα και εξάντληση. Το NEUBRIA ENERGY, με 4 είδη τζίνσενγκ, L-θεανίνη και γκουαράνα, είναι σχεδιασμένο ειδικά για να μειώνει την κούραση και να αυξάνει την πνευματική και σωματική σου απόδοση, μέσω της συνεχούς απελευθέρωσης ενέργειας.

Αν νιώθεις ότι σου λείπει ένας καλός ύπνος, χρειάζεσαι τη βοήθεια του NEUBRIA SLEEP που βασίζει τη δράση του σε προσεκτικά επιλεγμένα βότανα και φόρμουλες βιταμινών (μαγνήσιο, βιταμίνη D, τρυπτοφάνη), βοηθάει στην καλύτερη ροή στον ύπνο και προσφέρει περισσότερη χαλάρωση.

Δουλεύεις και διαβάζεις πολύ, είσαι συνέχεια στον υπολογιστή, αλλά δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς. Το NEUBRIA FOCUS  είναι ένα προηγμένο 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα με ροντιόλα και ασβαγκάντα, ειδικά σχεδιασμένο για τη βελτίωση της συγκέντρωσης,  συμβάλλει στην εστίαση, τη διαύγεια, την πνευματική απόδοση και την συγκράτηση πληροφοριών.

Όταν πέφτεις ψυχολογικά, χάνεις την καλή σου διάθεση και όλα σου φαίνονται βουνό, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου: το NEUBRIA MOOD είναι ένα προηγμένο 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα που περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και εξειδικευμένα βότανα (ροντιόλα, σαφράν, L-θεανίνη) για καλύτερη διάθεση και συναισθηματική ισορροπία, και φόρμουλες βιταμινών, που σε βοηθάει να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά.

Έχεις πολλά στο μυαλό σου και συνήθως δυσκολεύεσαι να θυμηθείς πρόσωπα, πληροφορίες και γεγονότα; Πάρε τη βοήθεια του NEUBRIA MEMORY! Αυτό το προηγμένο 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα με μπαγκόπα, τζίνγκο μπιλόμπα και ασβαγκάντα, ενισχυμένο με εξειδικευμένα βότανα και φόρμουλες βιταμινών που σε βοηθάει να θυμάσαι περισσότερα, για μεγαλύτερο χρόνο.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Η Charlize Theron άλλαξε χρώμα μαλλιών (και κάνει την έκπληξη)!

Breaking news: Η συλλογή μακιγιάζ L’Oréal Paris x Elie Saab ήρθε στην Ελλάδα!

Η Chiara Ferragni μάς δείχνει πώς κάνει την τέλεια βάση σε 5 λεπτά!