Ζώδια
Τι μας αποκαλύπτουν τα αρχικά του ονόματός μας για τον έρωτα;
News & Trends
Δείτε την Blake Lively με κοντά, σκούρα καστανά μαλλιά. Όχι, όχι και πάλι όχι!
Άσκηση
Έτσι γυμνάζονται οι αγαπημένες μας celebrities με το τέλειο σώμα!
Μαλλιά
Η Julianne Hough σας υπενθυμίζει ένα glam hair look που θα αναβαθμίσει το bob στην επόμενη βραδινή σας έξοδο

Τα αντισυλληπτικά χάπια, όταν λαμβάνονται σωστά, αποτελούν την πιο αποτελεσματική μέθοδο αντισύλληψης. Η δράση τους βασίζεται στην αναστολή της ωοθηλακιορρηξίας, δηλαδή στη μη έξοδο του ωαρίου από την ωοθήκη. Η μέθοδος αυτή ενδείκνυται για νεαρές γυναίκες, καθώς μπορεί να μειώσει τα εμμηνορρυσιακά προβλήματα ή να δράσει προστατευτικά κατά σοβαρών προβλημάτων υγείας, όπως ο καρκίνος των ωοθηκών και της μήτρας. Τα αντισυλληπτικά χορηγούνται από το γυναικολόγο και η γυναίκα που τα χρησιμοποιεί θα πρέπει να παρακολουθείται από το γιατρό της.

Το προφυλακτικό, από την άλλη, είναι μία εύκολη, ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για την αντισύλληψη, αλλά και για την προστασία από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Σε περίπτωση που έχετε σταθερή, αποκλειστική σχέση και έχετε και εσείς και ο σύντροφός σας ελεγχθεί για κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα, τότε μπορείτε, μετά από συνεννόηση με το γυναικολόγο σας, να χρησιμοποιήσετε τα αντισυλληπτικά δισκία. Αν όμως δεν έχετε σταθερή ή αποκλειστική σχέση, τότε η καλύτερη επιλογή για εσάς και το σύντροφό σας είναι το προφυλακτικό.

Τέλος, μη διστάσετε να συζητήσετε αυτό το σημαντικό θέμα με το γυναικολόγο σας, ο οποίος είναι ο πλέον αρμόδιος για να σας κατευθύνει.

×