Επιδερμίδα
Multimasking: Είναι το νέο trend στην περιποίηση της επιδερμίδας και πρέπει να το ακολουθήσετε!
Star Style
8 Ελληνίδες μας δείχνουν τα αγαπημένα τους jackets και παλτό για αυτή την εποχή!
Ζώδια
Τοξότης: ΑΥΤΑ είναι τα δυνατά του χαρτιά για να σε κάνει δική του!
Editor's choice
Missoni nails: Ένα από τα ωραιότερα και πιο εμβληματικά looks -7 ιδέες για να εμπνευστείτε!
Η τελευταία μόδα στο Χόλιγουντ δεν αφορά πλαστικές επεμβάσεις, ανορθώση γλουτών ή μπότοξ, αλλά ενίσχυση στην κρεβατοκάμαρα. Οι γυναίκες σπεύδουν να κάνουν την περίφημη «G-Shot», μια ένεση υαλουρονικού οξέος που γίνεται στο σημείο G και βελτιώνει τη σεξουαλική ζωή. Ή έτσι υπόσχεται τουλάχιστον. Η “G-shot” είναι μια ανώδυνη τεχνική, η οποία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά, ενώ η επίδραση διαρκεί έως και τέσσερις μήνες.
Αν και η περίφημη ένεση φαίνεται να έχει μεγάλη απήχηση, δεν πρόκειται για κάποια καινούρια ανακάλυψη, αφού κυκλοφόρησε το 2005 και χιλιάδες γυναίκες έχουν επισκεφτεί το Αμερικάνικο Ινστιτούτο Κολπικής Αναζωογόνησης (!) για να υποβληθούν σε αυτή τη σύντομη επέμβαση. Μάλιστα, ο γυναικολόγος και χειρούργος Dr David Matlock, διοργανώνει μηνιαία πάρτι, για τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να υποβληθούν στην εν λόγω επέμβαση για να ενημερωθούν και να το… γιορτάσουν. 
Ο Batsheva Marcus, κλινικός διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου για τη γυναικεία σεξουαλικότητα στη Νέα Υόρκη, επισημαίνει επίσης ότι ένα διευρυμένη σημείο G δεν μπορεί  να έχει την ίδια επίδραση σε όλες τις γυναίκες. «Για μερικές γυναίκες η διέγερση στο σημείο G είναι μεγάλη, ενώ σε άλλες όχι τόσο πολύ» επισήμανε στη New York Daily News και συμπλήρωσε «Οι γυναίκες που δεν αντλούν ιδιαίτερη ευχαρίστηση από τη διέγερση στη συγκεκριμένη περιοχή δεν θα έχουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα». Αρκετοί είναι επίσης εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Matlock αυξάνει την ψυχολογική πίεση που υφίστανται ήδη οι γυναίκες για τους πολλαπλούς ρόλους στους οποίους καλούνται να ανταπεξέλθουν.
«Σε αυτή τη χώρα η σεξουαλικότητα εξακολουθεί να αποτελεί ένα καυτό θέμα συζήτησης … και υπάρχουν όλες αυτές οι αρνητικές λέξεις που σχετίζονται με τη γυναικεία σεξουαλικότητα. Θεωρείται ακόμα ταμπού για μια γυναίκα να πει ότι θέλει περισσότερα πάνω στο θέμα του σεξ … αλλά  μερικές γυναίκες συνειδητοποιούν πλέον ότι μπορούν να ζητήσουν περισσότερα και να δέχονται τη σεξουαλικότητά τους» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Jovanovic, γιατρός και ιδιοκτήτης της  New York clinic, στην οποία πραγματοποιεί τη συγκεκριμένη επέμβαση από το 2007. 
Η θαυματουργή ένεση πραγματοποιείται πλέον και στηνΕλλάδα!
×