Σχέσεις-Σεξ

10 γρήγορα tips για να τσεκάρεις πόσο πολύ σε αγαπάει ο αγαπημένος σου

Yπάρχουν πολλοί τρόποι για να τεστάρεις αν ο αγαπημένος σου σε αγαπάει όπως σε αγαπούσε και παλαιότερα. Τα παρακάτω κριτήρια είναι σημαντικά και αν συγκεντρώνει πάνω από 5 τότε είστε σε καλό δρόμο.

#1. Σε προστατεύει- Τσέκαρέ τον για να δεις τι θα κάνει σε μια δύσκολη κατάσταση. Θα σε προστατέψει ή θα σκεφτεί περισσότερο τον εαυτό του;

#2. Ζητάει τη συμβουλή σου- Όταν ένας άντρας νιάζεται θα ζητήσει οπωσδήποτε τη συμβουλή σου και θα περιμένει πραγματικά και ειλικρινά να δει τι θα του πεις.

#3. Κάνει σχέδια για το μέλλον σας- Αν δεν ενδιαφέρεται καθόλου τότε σίγουρα δεν θα τον ακούσεις να λέει «θα μου άρεσε κάποια στιγμή να πάμε..εκεί».

#4. Δεν ξεχνάει τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα- Όταν ξέρει ότι έχεις μια δύσκολη μέρα, ή όταν θυμάται ότι έχετε επέτειο γνωριμίας τότε σίγουρα αυτό κάτι σημαίνει για τα συναισθήματά του προς εσένα.

#5. Θέλει να είναι κοντά σου- Είτε ξεκουράζεται στο σπίτι είτε βγει με τους φίλους του έχει την έννοια σου και θέλει να γυρίσει γρήγορα κοντά σου.

#6. Θα σου κάνει κοπλιμέντα- Ή θα σου πει κάτι θετικό ή θα σε πειράξει. Όπως και να χει θα το δείξει το ενδιαφέρον του για σένα.

#7. Θέλει να σε βλέπει ευτυχισμένη- Αν δει ότι στεναχωριέσαι με κάτι θα κάνει ό,τι μπορεί για να σου φτιάξει τη διάθεση.

#8. Σε αναφέρει στους φίλους του- Με το να το κάνει αυτό αποδεικνύει ότι σε έχει πάντα στο μυαλό του.

#9. Σε προσέχει- Ακόμα και αν νιώθεις πως σε αμελεί εκείνος έχει τον νου του αν είσαι καλά ή όχι και αν σε δει λίγο πεσμένη θα σε πλησιάσει για να σε κάνει να χαμογελάσεις.

#10. Ακούει όλα όσα έχεις να του πεις- Δεν σε διακόπτει συνεχώς, προσέχει τι του λες και θυμάται έστω τα μισά από όσα του είπες (δυστυχώς δεν θα πρέπει να περιμένεις από έναν άντρα να τα θυμάται όλα)

Διαβάστε ακόμα:

Πώς θα αυξήσεις την επιθυμία να κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου…

7 ερωτήσεις που πάντα ήθελες να κάνεις σε μια sex therapist…

Μόλις παντρεύτηκες; 10 συμβουλές από ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια παντρεμένοι