Μαλλιά
Δείτε 10 τρόπους να αναβαθμίσετε το bob σας!
Tips & Trends
3 summer outfits που θα φοράς ξανά και ξανά όλο το καλοκαίρι (VIDEO)
Editor's choice
Τελείωσε το αποσμητικό σας; Μην σας πιάνει πανικός υπάρχουν λύσεις!
Ζώδια
Αυτό είναι το ζώδιο που πρέπει να παντρευτείς σύμφωνα με τους αστρολογικούς χάρτες!
Home / Σχέσεις-Σεξ / 3 tips για να τελειώσει απότομα ένας τσακωμός!

3 tips για να τελειώσει απότομα ένας τσακωμός!

Σε μια μακροχρόνια σχέση θα πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου κάποια μυστικά κόλπα που θα σε βοηθήσουν ώστε να έχεις την τέλεια σχέση με τον σύντροφό σου. Γι’αυτό και σήμερα σου έχουμε 3 tips που θα σε βοηθήσουν να τερματήσεις έναν τσακωμό πριν χειροτερέψει πολύ η κατάσταση.

Tip #1

Ζήτησε από τον καλό σου να βγείτε μια βόλτα για ποτό. Εκεί μπορείτε να συζητήσετε το τι συνέβη και να το λύσετε. Και μόνο το γεγονός πως θα σταματήσουν οι φωνές και θα ετοιμαστείτε για τη βόλτα σας είναι ση,αντικό βήμα για τη συμφιλίωση

Tip #2

Σε έναν τσακωμό συνήθως οι γυναίκες εκνευρίζονται παραπάνω από τους άντρες. Έτσι αν εσυ αποφασίσεις να σταματήσεις να φωνάζεις και να τσακώνεσαι είναι πολύ πιθανό να σταματήσει και ο τσακωμός. Εξέπληξε τον σύντροφό σου ευχάριστα λέγοντάς του πως επιθυμείς να σταματήσει ο τσακωμός ASAP και να περάσετε τον χρόνο σας πιο εποικοδομητικά.

Tip #3

Τα νάζια και τα χάδια είναι μια καλή ιδέα ειδικά αν θεωρείς πως εφταιξες περισσότερο στον τσακωμό σας. Το σεξ συμφιλίωσης είναι επίσης μια καλή ιδέα και πάμε στοίχημα πως θα αρέσει και στον αγαπημένο σας.

Διαβάστε ακόμα: 3 tips για να απολαύσεις περισσότερο τα ταξίδια με το άλλο σου μισό

Το μεγάλο μυστικό για να έχεις την πιο όμορφη σχέση! (Τώρα και για πάντα…)

Οι ειδικοί προτείνουν έναν τρόπο για να αναθερμάνεις τη σεξουαλική σου ζωή

×