Σχέσεις-Σεξ

3 τρόποι που τον πληγώνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις

Μήπως πληγώνεις τον αγαπημένο σου χωρίς να το καταλαβαίνεις; Όλοι οι άνθρωποι μπορεί να φερθούμε λίγο άσχημα σε δικούς μας ανθρώπους και κάποιες φορές αυτό γίνεται χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Διάβασε παρακάτω με ποιους τρόπους μπορεί να στεναχωρείς τον καλό σου χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι και προσπάθησε να διορθώσεις τη συμπεριφορά σου.

#1. Τον τιμωρείς με τη σιωπή σου
Πόσες φορές σου έχει τύχει να σου πει κάτι ο αγαπημένος σου με το οποίο δεν συμφωνείς και ενώ του λες ότι δεν σε ενοχλεί η απόφασή του εσύ κατά βάθος νιώθεις να βράζεις από τα νεύρα σου. Όσο και να μην θέλεις να το δείξεις εκείνος αντιλαμβάνεται την αλλαγή στη συμπεριφορά σου, τη στάση σου και τον εκνευρισμό σου και νιώθει σαν να του έριξες μπουνιά στο στομάχι παρόλο που εσύ δεν έχεις πει κουβέντα. Είναι προτιμότερο να του πεις πώς αισθάνεσαι από το να κρύβεις τα συναισθήματά σου.

#2. Mήπως φέρεσαι σαν θύμα;
Ζητάς κάτι από τον αγαπημένο σου που εκείνος δεν θέλει να κάνει και όταν εκείνος σου κάνει το χατήρι νευριάζεις που δεν το κάνει με κέφι. Συγχαρητήρια! Κατάφερες αυτό που θες με το να αγνοείς τα συναισθήματα του καλού σου και τώρα προσπαθείς να τον κάνεις να φανεί κακός και ότι εσύ είσαι το θύμα.

#3. Υψώνεις πολύ τον τόνο της φωνής σου 
Σε αυτόν τον τρόπο συμπεριφοράς δεν κάθεσαι σιωπηλή αλλά αρχίζεις και φωνάζεις και κάνεις… bullying στον αγαπημένο σου που δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Με αυτόν τον τρόπο τον πλυγώνεις και καλό θα ήταν να βρεις μια διαφορετική αντιμετώπιση για όλες αυτές τις φορές που εκνευρίζεσαι με τη συμπεριφορά του αγαπημένου σου.

Διαβάστε ακόμα:

Φιλί στο πρώτο ραντεβού: Τι σημαίνει αυτό για έναν άντρα;

Θέλεις να τον κάνεις να κάνει ό,τι επιθυμείς; Αυτά τα tips είναι δοκιμασμένα!

4 λόγοι που επιστρέφεις ξανά και ξανά στον πρώην σου