Μαλλιά
Ο θρυλικός hairstylist Sam McKnight έκανε και πάλι το θαύμα του αφού δημιούργησε τα πιο κομψά, γιορτινά looks
Tips & Trends
6 outfits που μπορείς να υιοθετήσεις από το πρωί ως το βράδυ! (VIDEO)
Editor's choice
Η Kendall Jenner έβαψε τα νύχια της με το ωραιότερο χειμωνιάτικο χρώμα και εμείς σας έχουμε τα βερνίκια για να το αντιγράψετε
Star Style
Δες πώς φοράνε τα κοστούμια και τα blazer τους οι πιο γνωστές Ελληνίδες
Home / Σχέσεις-Σεξ / Οι 3 βασικοί παράγοντες που «ρίχνουν» τη σεξουαλική του διάθεση

Οι 3 βασικοί παράγοντες που «ρίχνουν» τη σεξουαλική του διάθεση

Πολλοί πιστεύουν ότι το σεξ για τους άντρες είναι εύκολη υπόθεση και ότι τίποτα δεν τους εμποδίζει να έχουν μια ερωτική επαφή όποτε το επιθυμούν…

Οι ειδικοί όμως υποστηρίζουν ότι υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών που δυσκολεύονται να έχουν τις επιδόσεις που θέλουν στο σεξ. Έτσι, έψαξαν και βρήκαν τους βασικότερους παράγοντες που μειώνουν τη λίμπιντο ενός άντρα:

Τα χρήματα
Η έλλειψη χρημάτων μπορεί να κάνει έναν άντρα να αισθανθεί μειονεκτικά. Η μειωμένη αυτοπεποίθηση φυσικά έχει επίπτωση και στις επιδόσεις του στο κρεβάτι.

sex45

Οι ειδήσεις
Τα δελτία ειδήσεων πριν τι σεξ μπορεί να είναι πρόβλημα. Μάλιστα, έρευνα της Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ) έδειξε πως οι ειδησεογραφικές εκπομπές επηρεάζουν αρνητικά τη λίμπιντο σε ποσοστό 84%, ενώ μόνο το 16% του δείγματος επηρεάζεται θετικά.

Οι ασθένειες
Οι ειδικοί λένε πως αν οι άνδρες θέλουν να έχουν ικανοποιητικό σεξ πρέπει να κοιτάξουν και την υγεία τους. Να προσέχουν το βάρος τους, να κόψουν το κάπνισμα, να ασκούνται και προσέχουν τι τρώνε. Επίσης συνιστούν να κόψουν το τσιγάρο και να μειώσουν το άγχος.

Διαβάστε ακόμα: Ένας άνδρας αποκαλύπτει: Για ποιο λόγο μερικές φορές οι άντρες αποφεύγουν το σεξ!

×