Σχέσεις-Σεξ

35+single: Δες τον πλήρη οδηγό για να βρεις αγόρι

Είσαι στην κρίσιμη ηλικία των mid 30s. Η κοινωνία σε έχει γεμίσει με στερεότυπα, τα οποία στροβιλίζουν διαρκώς στο μυαλό σου. Εσύ τώρα θα έπρεπε να είχες παντρευτεί, να έχεις κάνει δύο παιδιά (ένα αγόρι και ένα κορίτσι), να έχεις δικό σου αυτοκίνητο, μια χτισμένη καριέρα κλπ κλπ. Η πραγματικότητα σε προσγειώνει. Όχι μόνο δεν έχεις καταφέρει τίποτε από όλα αυτά.. αλλά δεν έχεις ούτε καν σχέση! Αν ήσουν η μόνη μπορεί να χρειάζονταν δραστικά μέτρα (τύπου προξενιό και τελείωσε) αλλά από τη στιγμή που τόσες πολλές όμοιές σου είναι στην ίδια ακριβώς φάση.. ε τότε μάλλον όλο αυτό δεν οφείλεται (αποκλειστικά) σε σένα. Όπως και να έχει, δες τι μπορείς να κάνεις για να προχωρήσεις παρακάτω με συνοπτικές διαδικασίες.

 

Κοινωνικοποιήσου. Όχι με ψυχαναγκασμό και εμμονή αλλά με χαρά. Διεύρυνε τον κύκλο σου, βρες δραστηριότητες, εξάσκησε τα social media. Οι γνωριμίες δεν έκαναν ποτέ κακό σε κανέναν.

 

Κάνε ένα πλάνο. Γράψε πώς ονειρεύεσαι τον άνδρα των ονείρων σου και κάνε μια λίστα από πιθανά μέρη όπου θα μπορούσε να συχνάζει. Γιατί είμαστε υπέρ της τύχης, αλλά κάποιες φορές καλό είναι να την σπρώχνεις.

 

Μοίρασε τον χρόνο σου. Καλή η δουλειά, αλλά για να γνωρίσεις το αγόρι που θέλεις(και να του αφιερωθείς) χρειάζεται να επενδύσεις χρόνο. Σταμάτα λοιπόν τις υπερωρίες στο γραφείο ή τη συνεχόμενη δουλειά στον υπολογιστή.

 

Φρόντισε τον εαυτό σου. Η ευτυχία σου δεν εξαρτάται από τους άλλους. Βρες το καλύτερο για τον εαυτό σου και κάντο. Μόνο όταν εσύ νιώσεις πραγματικά καλά θα μπορέσεις να συναντήσεις την αδελφή ψυχή σου.

 

Δες ακόμη 5 σημάδια που δείχνουν ότι σε αγαπάει πραγματικά.