Σχέσεις-Σεξ

4 λόγοι για τους οποίους έχει χαθεί ο ρομαντισμός στη σχέση σου και πώς θα τον επαναφέρεις

Όταν είσαι χρόνια σε μια σχέση συνήθως έρχεται μια στιγμή που νιώθεις πως έχει πλέον χαθεί ο ρομαντισμός και έχεις μια ανάγκη από ανανέωση. Για ποιους λόγους όμως χάνεται ο ρομαντισμός σε μια σχέση;

#1. Εσύ και ο σύντροφός σου είστε στάσιμοι και ζείτε σε μια ρουτίνα
Η ρουτίνα δεν βελτιώνει ποτέ μια σχέση και συνήθως μπορεί να δημιουργήσει διάφορα προβλήματα. Για αυτό είναι σημαντικό να ανανεώνεσαι τακτικά και εσύ και ο σύντροφός σου αλλά και η καθημερινότητά σας. Βρείτε τρόπους για να κάνετε τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα, βγείτε ξανά ραντεβού, παίξτε παιχνίδια, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό στο σεξ και φροντίστε περισσότερο τους εαυτούς σας.

#2. Υπάρχει θυμός ανάμεσά σας
Αν έστω ένας από τους δύο ή και οι δύο είστε θυμωμένοι μεταξύ σας για κάποιον λόγο, τότε είναι πιθανό να μην νιώθετε καλά ο ένας για τον άλλον και να νιώθετε επίσης πως ο ρομαντισμός δεν υπάρχει πουθενά στη σχέση σας.

#3. Δεν εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον
Η εμπιστοσύνη είναι το πιο σημαντικό κομμάτι σε μια σχέση. Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει καμία εξέλιξη σε μια σχέση. Για να βελτιωθεί αυτός ο παράγοντας θα πρέπει να μάθεις να επικοινωνείς καλύτερα με τον αγαπημένο σου.

#4. Δεν αντιλαμβάνεστε την έννοια του ρομαντισμού με τον ίδιο τρόπο
Μπορεί για εσένα ρομαντισμός να σημαίνει να σου φέρει λουλούδια ο αγαπημένος σου ενώ για εκείνον να σημαίνει το να κάθεστε το βράδυ να βλέπετε μαζί τηλεόραση. Πριν δημιουργήσεις θέμα ανάμεσά σας προσπάθησε να καταλάβεις αν ο καλός σου έχει συνειδητοποιήσει τι σημαίνει ρομαντισμός για εσένα.

Διαβάστε ακόμα: 6 λόγοι που σε κάνουν να μην νιώθεις σέξι και πώς θα διορθώσεις την κατάσταση

Nέα έρευνα αποκαλύπτει: Πόσα ραντεβού πρέπει να βγεις με έναν άντρα για να καταλάβεις αν σου ταιριάζει;

5 tips για αρχάριους στο ταντρικό σεξ: Δες τι να κάνεις για να συνδεθείς καλύτερα με τον σύντροφό σου