Ιδέες Διακόσμησης
Ιδέες αποθήκευσης για να κάνετε τον μικρό σας χώρο σούπερ χρηστικό!
Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Γιουβαρλάκια με λαχανικά και αβγολέμονο
Μαλλιά
Το αξεσουάρ μαλλιών της Dua Lipa θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια και είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του Χειμώνα
Ζώδια
Ζώδια: Δες πως μπορείς να χαλάσεις τη διάθεση του πρώην σου με μια ατάκα!
Home / Σχέσεις-Σεξ / 4 tips για να περάσετε ανώδυνα τα πρώτα σας Χριστούγεννα ως ζευγάρι

4 tips για να περάσετε ανώδυνα τα πρώτα σας Χριστούγεννα ως ζευγάρι

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και αν έχεις σκοπό να τα περάσεις με τον νέο σου αγαπημένο θα πρέπει να ξέρεις κάποια tips για να πάνε όλα καλά!

#1. Συζητήστε μεταξύ σας σχετικά με το τι να περιμένετε ο ένας από τον άλλον. Για παράδειγμα θα συναντηθείτε με συγγενείς; Θα πάρετε δώρα στην οικογένειά του, θα πάρετε δώρα μεταξύ σας; Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους αλλά και τους καλούς συντρόφους.

#2. Φροντίστε να του πάρετε ένα δώρο που θα εκτιμήσει και θα του δείξει ότι τον νοιάζεστε. Μην ξοδέψετε πολλά χρήματα γιατί αυτό μπορεί να μην του αρέσει και να τον φέρει σε δύσκολη θέση.

#3. Μάθε πώς του αρέσει να περνάει τις γιορτές και μοιράσου μαζί του τα δικά σου αγαπημένα έθιμα. Βρείτε επίσης κάποιες κοινές παραδόσεις που θέλετε να μοιράζεστε ή δημιουργήστε νέες.

#4. Δώστε συμβουλές αν έχετε σκοπό να γνωρίσει τους γονείς σου. Πες του ακόμα και τι να φορέσει για να μην δημιουργήσει άσχημες εντυπώσεις.

Διαβάστε ακόμα: Οι 6 κανόνες που πρέπει να ξέρεις πριν αγοράσεις δώρο σε έναν άντρα!

5 tips που θα σε βοηθήσουν να έχεις την ιδανική σχέση από απόσταση

Aυτά τα tips θα αλλάξουν τελείως το σεξ που κάνατε μέχρι τώρα!

×