Σχέσεις-Σεξ

4 τόξικοι τύποι που πρέπει να αποφεύγεις πάντα σε μια σχέση

Όλοι ξέρουμε ότι η κάθε σχέση είναι δύσκολη. Το να προσπαθείς να βρεις κάποιον που όχι μόνο σε ελκύει, αλλά που θα σου φέρεται σωστά φαίνεται αδύνατο, ειδικά όταν στη μέση εμπλέκονται οι οικογένεια και οι φίλοι σου και σου χτυπούν καμπανάκι για όλα τα red flags του.

Εμείς για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε 4 τοξικούς τύπους. Προσοχή! Αν παρακάτω βλέπεις κάπου και την δική σου σχέση, ήρθε η ώρα να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια… Γιατί σίγουρα σου αξίζει κάτι πολύ καλύτερο.

Αυτά είναι τα 4 είδη τοξικών ανθρώπων σε μια σχέση:

Ο Κυρίαρχος

Εάν ο φίλος σου προσπαθεί συνεχώς να ελέγξει κάθε σου κίνηση, απλά τρέξε. Δεν έχει υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να είσαι μαζί του, γιατί φίλη μου, κανείς μας δεν χρειάζεται λουρί για να μείνει σε μία σχέση.

Η καθημερινότητα μαζί του θα είναι ως εξής: Θα έχει κάθε φορά κάτι να πει για το πώς ντύνεσαι, για το πού θα πας με τις φίλες σου όταν βγαίνετε, κ.α.

Και σίγουρα θα ελέγχει και το κινητό σου όταν κάνεις μπάνιο ή σε παίρνει ο ύπνος.

Ο Ψεύτης

Είναι εκείνος που θα σου πει ψέματα ακόμα και για τον πιο ασήμαντο πράγμα. Πού να πάμε δηλαδή και στα πιο σημαντικά, όπως μία σχέση και κυρίως η δική σας σχέση. Μην τον εμπιστευτείς ποτέ. Είναι σημαντικό η ειλικρίνεια να είναι στο προσκήνιο, για τα μεγάλα και τα μικρά πράγματα.

Αν κάποιον τον ακούς καθημερινά να λέει ψέματα στους φίλους και την οικογένειά του, τότε κανείς δεν μπορεί να σε διαβεβαιώσει ότι δεν θα ακολουθήσει και την ίδια τακτική σε σένα.

Δεν θέλεις πραγματικά να βρεθείς προ εκπλήξεως όταν ανακαλύψεις ότι παίζει και με άλλες στα κρυφά, όταν εσύ κοιμάσαι κυριολεκτικά όρθια. Για αυτό, η απάντηση είναι μία: Φύγε μακριά.

Ο Τελειομανής

Η αλήθεια είναι πως δεν θα είσαι ποτέ αρκετά καλή για εκείνον, δεν πα να είσαι ίδια η Angelina Jolie σε διασταύρωση με Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στη κουζίνα; Ανεξάρτητα λοιπόν από το πόσο ελκυστική είσαι, πόσο καλά μαγειρεύεις ή πόσο καλή είσαι στο κρεβάτι, ένας τελειομανής πάντα θα σου βρίσκει κάτι λάθος -ναι, εννοείται ΚΥΡΙΩΣ εκεί που δεν υπάρχει κανένα.

Για αυτό μην διανοηθείς καν να σκεφτείς ότι θα προσπαθήσεις να γίνεις κομμένη και ραμμένη στα γούστα του που συνέχεια θα αλλάζουν και δώστου τα παπούτσια στο χέρι, πριν δεθείς περισσότερο στη σχέση αυτή.

Ο Χειριστικός

Αυτό το άτομο θέλει να ζει και να ενεργεί μόνο με τους δικούς του όρους και όχι με τους δικούς σου. Επίσης θα «παίξει» άτιμο παιχνίδι με το μυαλό σου σε σημείο που δεν θα είσαι σίγουρη από πού θα πρέπει να φύγεις και ποια πόρτα να διαβείς.

Πίστεψε με, δεν θα έχει ποτέ τα κότσια να σου μιλήσει ευθέως και πάντα θα κάνει κινήσεις πίσω από την πλάτη σου, όσο θα διαρκεί η σχέη σας.

Φίλη, τα μπογαλάκια σου και σε άλλη παραλία!

Φωτογραφίες: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Κεφάλαιο οργασμός: 4 είδη για να αυξήσετε την ευχαρίστηση και να φτάσετε γρηγορότερα στην κορύφωση