Μαλλιά
H beauty έκπληξη της ημέρας: Η Ελεονώρα Μελέτη είναι και πάλι ξανθιά!
Star Style
Ποια prints προτιμούν στα μαγιό τους γνωστές Ελληνίδες;
Μαλλιά
Δείτε τα 5 ωραιότερα καλοκαιρινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά!
Tips & Trends
To τέλειο τρικ για να κοντύνεις την crossbody τσάντα σου! (VIDEO)
Home / Σχέσεις-Σεξ / 5 σημάδια που δείχνουν πως η σχέση σου θα διαρκέσει πολύ!!

5 σημάδια που δείχνουν πως η σχέση σου θα διαρκέσει πολύ!!

Όταν είσαι ερωτευμένη σίγουρα δεν φαντάζεσαι πως κάποια στιγμή μπορεί να έρθει το τέλος, και καλά κάνεις (και δεν το φαντάζεσαι). Ωστόσο υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν όχι μόνο πως δεν θα χωρίσεις αλλά και πως η σχέση σου έχει όλα τα κριτήρια για να γίνει μακροχρόνια.

Πολλά φιλιά
Έρευνες που έχουν γίνει έχουν αποδείξει πως τα ζευγάρια που φιλιούνται τακτικά και χωρίς «πρόγραμμα», έχουν καλύτερη σχέση και παραμένουν ερωτευμένοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οικονομική άνεση
Θα έλεγα πως αν έχεις τον βασικό μισθό είσαι οκ, αλλά στη χώρα μας ο βασικός μισθός είναι αρκετά χαμηλός. Οι επιστήμονες πάντως ισχυρίζονται πως αν παίρνεις έναν καλό μισθό δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για να νιώσεις ευτυχισμένος. Μάλιστα, ισχυρίζονται πως αν βγάζετε και οι δύο μαζί γύρω στα 70.000 ευρώ τον χρόνο έχετε όλα τα φόντα για να παραμείνετε ευτυχισμένοι, να έχετε όλα όσα θέλετε και να μην υπάρχει γκρίνια. Φυσικά αυτό το ποσό είναι με βάση τους αμερικάνικους μισθούς αλλά και τη ζωή εκεί που είναι αρκετά πιο ακριβή.

Καλόβολος σύντροφος
Υπάρχουν άνδρες που δεν τους αρέσει να χαλάνε χατήρια. Αν ο δικός σας σύντροφος είναι από αυτούς τότε σωθήκατε! Θα μείνετε μαζί για πολύ πολύ καιρό.

Ευγνωμοσύνη
Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Georgia το να εκφράζει κανείς ευγνωμοσύνη σε μια σχέση είναι πολύ σημαντικό για να παραμένει υψηλή η ποιότητα της σχέσης. Μην θεωρείς πως κάποια λόγια απλά «εννοούνται». Πείτε ακόμα και την παραμικρή όμορφη κουβέντα.

Παρέα με άλλα ζευγάρια
Σύμφωνα με μια ακόμα έρευνα τα ζευγάρια που μοιράζονται τις εμπειρίες τους μέσα από τη σχέση με άλλα ζευγάρια είναι πολύ πιο αγαπημένα καθώς με αυτόν τον τρόπο μοιράζονται τα προβλήματά τους και νιώθουν λιγότερο μόνοι σε αυτό που περνάνε.

Δες ακόμα: 8 σημάδια που αποδεικνύουν πόσο πολύ σε θέλει!

×