Σχέσεις-Σεξ

5 τρόποι για να κάνεις τον σύντροφό σου να πετάει στα ουράνια…

Είναι γεγονός πως οι σχέσεις στην εποχή που ζούμε δεν είναι εύκολη υπόθεση. Συνήθως για να πετύχει μια σχέση πρέπει να υπάρχει κατανόηση, αλληλοβοήθεια και συμπαράσταση από τον έναν στον άλλον. Η αγάπη είναι επίσης σημαντικό στοιχείο, όπως επίσης και η εμπιστοσύνη. Ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις επιπλέον ώστε να νιώσει ο σύντροφός σου ακόμα πιο ευτυχισμένος.

#1. Άφησέ τον να νιώθει σε κάποις στιγμές της ζωής σας ότι έχει εκείνος τα ηνία της σχέσης. Είναι σημαντικό πράγμα για έναν άντρα να νιώθει πως εκείνος αποφασίζει στην οικογένεια, στη σχέση, στον γάμο (ακόμα και αν αυτό δεν ισχύει).

#2. Δείξτου πόσο ευτυχισμένη είσαι. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις έναν ευτυχισμένο άντρα αν εσύ είσαι μονίμως κατσούφα και μελαγχολική.

#3. Μην γκρινιάζεις! Η γκρίνια μιας γυναίκας είναι ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες ενός άντρα.

#4. Σεβάσου τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Μην τον κρίνεις όλη την ώρα και απέφυγε να του μιλάς άσχημα είτε είστε μόνοι σας είτε με παρέα.

#5. Κάνε τον να νιώσει πως μπορεί να σου έχει εμπιστοσύνη και ότι αυτός είναι ο πιο αγαπημένος σου άνθρωπος στον πλανήτη! Αν νιώθει πόσο τον θέλεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου ανταποδώσει αυτή την αγάπη και εμπιστοσύνη.

Διαβάστε ακόμα: Δες ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που συμβαίνει σε μια σχέση!

Οι 5 πιο σημαντικοί λόγοι που ένας γάμος οδηγείται στο διαζύγιο

Αυτά τα 4 ψεματάκια επιτρέπεται να τα πεις στον σύντροφό σου