Παιδί
Το μικρόβιο της ζήλιας στα παιδιά: Πως εμφανίζεται και τι πρέπει να κάνουν οι γονείς!
Ιδέες Διακόσμησης
Τα πιο κατάλληλα χρώματα για βρεφικά υπνοδωμάτια!
Best of TV
“Ραγίζει” καρδιές η Μέλπω Κωστή: Όσα είπε για τον θάνατο του γιου της
Best of TV
Ξανά μαζί Αργυρός-Παπαγεωργίου; Η συνάντηση στο κέντρο της Αθήνας!
Home / Σχέσεις-Σεξ / 5 ζευγάρια με πολύ πετυχημένες σχέσεις αποκαλύπτουν τα μυστικά τους!

5 ζευγάρια με πολύ πετυχημένες σχέσεις αποκαλύπτουν τα μυστικά τους!

Screenshot 2019-02-05 at 14.02.24

#1. H Lizzy είναι με τον σύντροφό της δέκα χρόνια και έχουν έναν κανόνα των 2 λεπτών που τους βοηθάει να διατηρούν τη σχέση τους. Όταν ο ένας καλεί τον άλλον στο τηλέφωνο βάζουν σε λειτουργία τον κανόνα των 2 λεπτών κάτι που σημαίνει πως σταματάνε όλα όσα έκαναν για 2 λεπτά. Αυτά τα 2 λεπτά ο ένας είναι επικεντρωμένος 100% στον άλλον και τον ακούει προσεκτικά σε ό,τι κι αν του πει.

#2. Ο Chris αναφέρει πως αυτό που έχει βοηθήσει τη σχέση τους είναι ο εθελοντισμός. Κάθε μήνα συμμετέχουν ως ζευγάρι σε κάποια δραστηριότητα εθελοντικού χαρακτήρα και αυτό τους φέρνει πάντα κοντά.

#3. Η Τammy έκανε μια συμφωνία με τον άντρα της και από την πρώτη στιγμή αποφάσισαν πως δεν θα πουν ποτέ ο ένας για τον άλλον άσχημα σχόλια μπροστά σε τρίτους. Για την ακρίβεια και οι δύο επιτρέπεται να κάνουν μόνο θετικά σχόλια μπροστά σε φίλους και συγγενείς.

Screenshot 2019-02-05 at 14.02.12

#4. Η Βrianne αναφέρει πως της αρέσει να βλέπει σειρές και shows μαζί με τον σύντροφό της. Μάλιστα όταν βρίσκονται ο ένας μακριά από τον άλλον μιλάνε στο τηλέφωνο ή στο Face Time όση ώρα διαρκεί το show που παρακολουθούν.

#5. Η Gina αναφέρει πως τα road trips είναι τέλεια για να συνδεθείς και πάλι με τον αγαπημένο σου. Όσο καλά και αν τον γνωρίζεις στα ταξίδια αυτού του είδους μαθαίνεις πάντα νέα πράγματα για τον αγαπημένο σου και έρχεσαι πιο κοντά.

Διαβάστε ακόμα: Mια είναι η τάση που ακολουθούν ΟΛΕΣ οι νύφες αυτή τη στιγμή στην Αμερική!

×