Σχέσεις-Σεξ

6 συμβουλές για να ανανεώσεις τη σχέση σου σήμερα!

Πολλές φορές η ρουτίνα σε μια σχέση είναι ο μεγαλύτερος εχθρός. Ωστόσο είναι στο χέρι σου να επιλέξεις να βγεις από αυτήν και να ξαναφέρεις το πάθος στη σχέση σου. Τι πρέπει να κάνεις; Ακολούθησε τις παρακάτω 6 συμβουλές και θα μας θυμηθείς!

#1. Κάνε ένα ντους, βάλε τις κρέμες σου, φτιάξε τα μαλλιά σου, φόρεσε το αγαπημένο σου άρωμα και ντύσου όμορφα. Πες στον σύντροφό σου να κάνει το ίδιο και βγείτε ένα ραντεβού στην πόλη. Έχεις τόσο όμορφα ρούχα! Για ποιο λόγο να τα κρατάς κρυμμένα στην ντουλάπα σου;

#2. Επιλέξτε μια φορά την εβδομάδα να κλείνετε τα κινητά σας με το που μπαίνετε στο σπίτι. Έτσι θα αφιερώνετε περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλον. Κρατήστε τα κλειστά για τουλάχιστον 4-5 ώρες.

#3. Αγοράστε καινούρια εσώρουχα και φροντίστε να τα προσέξει. Τα καινούρια εσώρουχα θα ανανεώσουν τη σεξουαλική σας ζωή χωρίς να χρειαστεί να κάνετε μεγάλη προσπάθεια.

#4. Μαγειρέψτε του κάτι όμορφο για να νοιώσει ότι τον φροντίζετε. Μια φορά στις 2 εβδομάδες ή έστω μια φορά τον μήνα κάντε του το τραπέζι στο σπίτι σας και φροντίστε να είναι τέλειο!

#5. Ρωτήστε τον για τη μέρα του και προκαλέστε τον να σας περιγράψει πώς πέρασε την ημέρα του. Το ενδιαφέρον σας θα τον κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

#6. Αγγίξτε τον περισσότερο. Όσο πιο μεγάλη σωματική επαφή έχετε τόσο πιο κοντά θα έρθετε.

Διαβάστε ακόμα: Μετράει τις φορές που κάνουμε σεξ και τις βρίσκει λίγες! Υπάρχει ιδανικός αριθμός;

3 tips για να σταματήσετε να τσακώνεστε!

Oι 7 στόχοι που πρέπει να κατακτήσεις μέσα στο 2020 και αφορούν τον σύντροφό σου!