Σχέσεις-Σεξ

6 tips που πρέπει να ακολουθήσεις για τα πρώτα ραντεβού μετά από ένα διαζύγιο

διαζύγιο

Μήπως χώρισες πρόσφατα και νιώθεις πλέον την ανάγκη να ξεκινήσεις και πάλι τη ζωή σου και να δημιουργήσεις μια νέα σχέση; Ειδικοί σε θέματα σχέσων μας αποκαλύπτουν τα tips που πρέπει να ακολουθήσουμε στα πρώτα ραντεβού μετά από ένα διαζύγιο.

#1. Tόνωσε την αυτοπεποίθησή σου
Μετά από ένα διαζύγιο μπορεί να νιώθεις πως έφταιξες και εσύ για αυτόν τον χωρισμό. Αυτό το συναίσθημα μπορεί να πλήξει την αυτοπεποίθησή σου και θα πρέπει να την τονώσεις πριν ξεκινήσεις να βγαίνεις με άλλους άντρες.

#2. Προσδιόρισε τι ακριβώς ψάχνεις σε μια νέα σχέση
Είναι σημαντικό να ξέρεις τι ψάχνεις πριν ξεκινήσεις να ψάχνεις. Μόλις ξεκαθαρίσεις τα χαρακτηριστικά του άντρα που θα σε τραβήξουν, θα είναι πιο εύκολο να ξέρεις που να κοιτάξεις.

#3. Ακολούθησε baby steps
Δεν χρειάζεται να πέσεις με τα μούτρα σε μια νέα σχέση. Βγες όσα ραντεβού θέλεις και πήγαινε πάντα με τους δικούς σου ρυθμούς. Αν έχεις απέναντί σου άνδρες που σε σέβονται θα σεβαστούν κάθε επιθυμία σου.

#4. Bγες από την comfort zone που είχες δημιουργήσει
Είναι σημαντικό να δοκιμάσεις διάφορες εμπειρίες και να δεις νέα πράγματα. Κοιτώντας μια σχέση από όλες τις οπτικές γωνίες θα μπορέσεις να είσαι πιο αντικειμενική στο αν σου κάνει ή όχι.

#5. Ξέχνα τα «αυτός ο άντρας δεν είναι ο τύπος μου»
Πριν μερικά χρόνια πίστευες πως ο σύζυγός σου ήταν ο τύπος σου και όμως καταλήξατε σε ένα διαζύγιο. Δώσε λοιπόν ευκαιρίες και σε άλλους τύπους αντρών και πού ξέρεις μπορεί να σε καταπλήξουν με τη συμπεριφορά τους.

#6. Θυμίσου τι πραγματικά έχει αξία
Είναι σημαντικό να ξέρεις τι έχει αξία σε μια σχέση και τι όχι. Τελικά αυτός ο νέος σύντροφος που έχεις στο πλευρό σου πώς σε κάνει να αισθάνεσαι; Αν αισθάνεσε όμορφα τότε απλά προχώρα μαζί του. Αν κάτι δεν σου αρέσει…ψάξε για κάτι άλλο.

Διαβάστε ακόμα: 4 λόγοι για τους οποίους νιώθεις δυστυχισμένη στη νέα σου σχέση

Κι όμως ΑΥΤΟ είναι το μυστικό για να δημιουργήσεις μια μακροχρόνια και υγιή σχέση

Πώς να τον αγαπάς για να μην εγκαταλείψει ποτέ τη σχέση σας;