Σχέσεις-Σεξ

7 λόγοι για να κάνετε καθημερινά περισσότερο σεξ

1. Ένας οργασμός την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα
Πολλές έρευνες έχουν αποδείξει πως το σεξ κάνει καλό στην υγεία και πολλοί γιατροί αναφέρουν πως η σεξουαλική επαφή βελτιώνει πολλά θέματα υγείας.Συγκεκριμένα το σεξ θα σου χαρίσει καλό ύπνο, θα δυναμώσει τους μυς σου και θα μειώσεις τις πιθανότητες καρδιακών νοσημάτων.

2. Δημιουργεί πιο ωραία σχέση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι
Το σεξ βοηθάει στην καλύτερη ροή του αίματος, κάτι που βοηθάει στην παραγωγή οξυτοκίνης, μιας ορμόνης που βελτιώνει τις σχέσεις των ανθρώπων και το δέσιμό τους.

3. Δίνει λάμψη στο δέρμα
Δεν είναι τυχαίο που όταν κάνεις σεξ το δέρμα σου λάμπει. Οι γιατροί αναφέρουν πως το σεξ βελτιώνει τη ροή του αίματος και έτσι πηγαίνει περισσότερο οξυγόνο σε όλο το σώμα και στο δέρμα σου.

4. Βελτιώνει την αυτοπεποίθηση
Το σεξ βελτιώνει την αυτοπεποίθηση καθώς με αυτόν τον τρόπο νιώθεις πιο ποθητή! Δοκίμασέ το συχνότερα και θα δεις τη διαφορά.

5. Βελτιώνει την περίοδο
Το σεξ δεν μειώνει μόνο τους πόνους της περιόδου αλλά μειώνει επίσης και τη διάρκειά τους!

6. Μειώνει την ένταση
Το άγχος και η ένταση είναι έντονα στοιχεία στην καθημερινότητά μας πλέον αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει κάνοντας περισσότερο σεξ. Το σεξ χαλαρώνει την ένταση του σώματος αλλά και την ένταση που ίσως υπάρχει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.

7. Το σεξ σε κάνει πιο έξυπνη
Έρευνες έχουν δείξει πως ένας οργασμός αυξάνει τη ροή του αίματος και την οξυγόνωση του μυαλού. Συγκεκριμένα το σεξ λειτουργεί όπως ακριβώς και η επίλυση ενός παζλ!

Διαβάστε ακόμα: Το μεγαλύτερο μυστικό των πετυχημένων σχέσων αποκαλύπτεται σήμερα!