Σχέσεις-Σεξ

7 τρόποι για να αναβαθμίσεις σημαντικά τη σεξουαλική σου ζωή!

Νιώθεις πως θες να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ρουτίνα και να μετατραπείς σε μια Θεά του Σεξ; Τότε πρέπει να ακολουθήσεις οπωσδήποτε τα παρακάτω tips!

#1. Άνοιξε το μαυλό σου και προσπάθησε να μην σκέφτεσαι υπερβολικά σε ό,τι αφορά το σεξ. Πρέπει να μπορείς να νιώθεις πολύ άνετα στο να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Στην αρχή δεν θα σου είναι δύσκολο αλλά στην πορεία θα σου αρέσει.

#2. Η φαντασία και η δημιουργικότητα είναι δύο ταλέντα που πρέπει να αξιοποιήσεις σε ότι αφορά το σεξ.

#3. Μην έχεις ταμπού. Το πιο σέξι πράγμα σε έναν άνθρωπο είναι η αυτοπεποίθησή του.

#4. Εκφράσου λεκτικά όποτε χρειάζεται. Δεν πρέπει να φωνάζεις και να μιλάς όλη την ώρα αλλά να μπορείς να καταλάβεις πότε ένα βογγητό ή μερικά πρόστυχα λόγια θα βοηθήσουν την κατάσταση.

#5. Να γελάς αρκεί να ξέρεις πότε να το κάνεις. Δεν είναι κακό να γελάσεις αν έχετε πάρει με τον σύντροφό σου κάποια άβολη στάση. Αρκεί να μην γελάσεις ποτέ με τα προσόντα του…

#6. Να είσαι παρορμητική! Μπορείς να κάνεις έπληξη στον σύντροφό σου ξεκινώντας το σεξ σε μια στιγμή της μέρας σας που δεν το περιμένει.

#7. Εξερεύνησε το σώμα σου ώστε να ξέρεις τι σου αρέσει και τι όχι. Αν γνωρίζεις εσύ θα μπορείς να το μεταβιβάσεις και στον αγαπημένο σου.

Διαβάστε ακόμα: 7 tips που θα σε βοηθήσουν να μην δείχνεις απεγνωσμένη σε μια νέα σχέση

6 tips που ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθείς πιστά αν θέλεις να είσαι ευτυχισμένη στην ερωτική σου ζωή!

Τα όρια που πρέπει να βάλεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για να σώσεις τον γάμο σου!