Μακιγιάζ
Kim Kardashian: Το πεντάλεπτο contouring της έγινε viral -Δείτε το και εφαρμόστε το πριν την επόμενη video κλήση σας!
Ιδέες Διακόσμησης
Δεν έχετε χώρο για δυο κομοδίνα; Να τι μπορείτε να κάνετε!
Editor's choice
BeautyBlender: Σας έχουμε τρεις τρόπους για να το καθαρίσετε σωστά -Ποιον θα επιλέξετε;
Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Μοσχάρι κρασάτο με μαυροδάφνη!
Home / Σχέσεις-Σεξ / Με αυτά τα 4 tips το sex θα διαρκέσει περισσότερη ώρα!

Με αυτά τα 4 tips το sex θα διαρκέσει περισσότερη ώρα!

Αν ο σύντροφός σας ολοκληρώνει αρκετά γρήγορα στο σέξ, τότε υπάρχουν κάποια tips που θα βοηθήσουν την κατάσταση και θα «καθυστερήσουν» την απόλαυση ακόμα περισσότερο.

1. Χρησιμοποιήστε τα σωστά προφυλακτικά
Μην χρησιμοποιείτε πολύ μεγάλα ούτε πολύ μικρά προφυλακτικά. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να χρησιμοποιεί το σωστό μέγεθος ώστε να νιώθει άνετα και να απολαμβάνει το σεξ ακόμα περισσόετρο. Επίσης, μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο ειδικά προφυλακτικά που καθυστερούν την ολοκλήρωση.

2. Πείσε τον σύντροφό σου να κάνει λίγο οραματισμό
Μην φοβάσαι να τον ωθήσεις στο να αυτοικανοποιείται που και που. Αρκεί να χρησιμοποιεί εκείνες τις στιγμές τον δημιουργικό οραματισμό. Τι σημαίνει αυτό; Πώς θα πρέπει να φαντασιώνεται πως είστε μαζί, πως βγάζετε σιγά σιγά τα ρούχα σας, πώς κάνετε προκαταρκτικά παιχνίδια για αρκετή ώρα, πώς κάνετε σεξ για αρκετή ώρα, πριν ολοκληρώσει. Αν συμβεί στο μυαλό τους, θα συμβεί και στην πραγματικότητα.

couple_shopping_web

3. Το λιπαντικό βοηθάει
Η χρήση λιπαντικού και στους δύο είναι σημαντική υπόθεση όταν υπάρχει πρόβλημα πρόωρης εξπερμάτωσης. Το λιπαντικό βοηθάει ώστε να μην σφίγγονται οι μύες της κοπέλας και να μπορεί να γίνει πιο εύκολη και γρήγορη διείσδυση.

4. Βοηθήστε τους να χαλαρώσουν
Πολλοί άνδρες ολοκληρώνουν πολύ πιο γρήγορα επειδή νιώθουν άγχος. Η δική σας δουλειά είναι να τους χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε την κατάσταση. Όταν βλέπετε πως ο ρυθμός τους αυξάνεται και πλησιάζουν προς το…τέλος, χαλαρώστε λιγάκι τον δικό σας ρυθμό ή αλλάξτε τον για να τους αποπροσνατολίσετε. Έτσι η ολοκλήρωση θα έρθει πιο σταδιακά και μόλις αυτό συμβεί γαι ρπώτη φορά, η αυτοπεποίθησή τους θα ανέβει στα ύψη και θα χαλαρώσουν πιο εύκολα την επόμενη φορά.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά τα 4 λαθάκια που κάνεις και ίσως καταστρέψουν τον γάμο σου στο μέλλον

×