Παιδί
Ένα μικρό mall για τη μαμά και το παιδί: Άνοιξε τις πόρτες του και βρεθήκαμε εκεί για να σου μεταφέρουμε την εμπειρία που ζήσαμε!
Μακιγιάζ
H Charlize Theron άφησε την κόρη της να της κάνει το make up και πρέπει να δείτε το αποτέλεσμα!
Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020!
Tips & Trends
Η καζάκα επέστρεψε: Δες 3 τρόπους για να την προσθέσεις στα καθημερινά σου looks
Home / Σχέσεις-Σεξ / Αυτές είναι οι 4 χειρότερες συνήθειες που… σκοτώνουν το σεξ

Αυτές είναι οι 4 χειρότερες συνήθειες που… σκοτώνουν το σεξ

Οι κακές συνήθειες δεν βλάπτουν μόνο την υγεία μας, αλλά και τη σεξουαλική μας ζωή. Δανοί επιστήμονες που πραγματοποίησαν σχετική έρευνα επισημαίνουν ότι σοβαρό αντίκτυπο στο κρεβάτι μας έχουν οι ανθυγιεινές συνήθειες και δραστηριότητες στις οποίες επιδιδόμαστε όταν είμαστε εκτός κρεβατοκάμαρας.

Λίγος ύπνος
Όταν δεν κοιμάστε αρκετά δεν μπορείτε όχι μόνο να αποδώσετε στη δουλειά αλλά πολύ περισσότερο στις ερωτικές σας συνευρέσεις.

Τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο
Όχι μόνο περνάτε πολλές ώρες μπροστά στην τηλεόραση αλλά την έχετε τοποθετήσει και στην κρεβατοκάμαρα σας. Έρευνες έχουν δείξει ότι η τηλεόραση μέσα στην κρεβατοκάμαρα υπονομεύει το σεξ.

Γυμναστική
Μελέτες έχουν δείξει ότι όσοι ασκούνται κάνουν καλύτερο σεξ . Η τακτική άσκηση δίνει τη δυνατότητα στο αίμα να κυκλοφορεί καλύτερα με αποτέλεσμα να αιματώνονται σωστά τα γενετικά όργανα.

Αλκοόλ
Η κατανάλωση αλκοόλ δεν αποτελεί την βάση για καλό σεξ. Αντίθετα η συνήθεια αυτή μπορεί να σκοτώνει την ερωτική σας ζωή. Νεότερες έρευνες έδειξαν ότι στις γυναίκες καταστέλλει την επιθυμία τον οργασμό, ενώ στους άντρες προκαλεί στυτική δυσλειτουργία.

Δες ακόμα: Το «ύπουλο» κόλπο που μπορείς να κάνεις στον σύντροφό σου για να του δημιουργήσεις τη διάθεση για σεξ

×