Μαλλιά
Πριν κλείσετε ραντεβού με τον haircolorist δείτε τις μεγαλύτερες τάσεις της Άνοιξης
Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020!
Μαλλιά
Οι κότσοι στην πασαρέλα του οίκου Fendi ήταν εμπνευσμένοι από το Star Wars και υπεύθυνος ήταν ένας hairstylist-θρύλος
Tips & Trends
Πώς θα αντιγράψεις το υπέροχο στιλ της Kendall Jenner (VIDEO)
Home / Σχέσεις-Σεξ / Άντρες VS Γυναίκες: Μάθε ποιοι είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές στην απιστία!

Άντρες VS Γυναίκες: Μάθε ποιοι είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές στην απιστία!

Σύμφωνα, με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Σεξουαλικής Συμπεριφοράς, οι γυναίκες είναι το ίδιο ένοχες με τους άντρες και –μάλιστα- την τελευταία δεκαετία απατούν …περισσότερο από ποτέ.

Οι ερευνητές συνέλεξαν στοιχεία από ένα on-line ερωτηματολόγιο που συμπλήρωσαν 918 άνδρες και γυναίκες. Βρέθηκε οτι 19% των γυναικών και 23% των ανδρών είχαν απιστήσει -ποσοστό αυξημένο κατά 5% και 4% , αντίστοιχα- σε σχέση με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2010.

Παρ’ όλο, λοιπόν, που οι άντρες κρατούν ακόμα τα «σκήπτρα» στην απιστία, έστω και με μικρή διαφορά, το ανησυχητικό είναι οτι, και στα δύο φύλα, τα ποσοστά των «άπιστων» ανεβαίνουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Η Δρ Μάγιερ, συγγραφέας-σύμβουλος ζευγαριών, λέει πως δεν είναι η ακαταμάχητη γοητεία ενός άγνωστου που κάνει εμάς τις γυναίκες να πέφτουμε στην αγκαλιά του κρυφά από τον σύντροφό μας.

Οι συνηθέστερες αιτίες της απιστίας είναι:
Η έλλειψη επικοινωνίας με το σύντροφό μας,
η έλλειψη αγάπης και οικειότητας,
η ανία
η «χαλάρωση» της σεξουαλικής ζωής

Τα αποτελέσματα μιας έρευνας που δημοσίευσε πρόσφατα το επιστημονικό περιοδικό «Ορμόνες και Συμπεριφορά» έρχονται να συμπληρώσουν την εικόνα, παρέχοντας σε εμάς τις γυναίκες κι ένα μικρό «άλλωθι».

Η έρευνα αποκάλυψε πως ο κύκλος της έμμηνου ρύσης και οι ορμονικές αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα μας, επηρεάζουν τη συμπεριφορά προς τον σύντροφό μας. Έτσι, τείνουμε να εστιάζουμε στα ελαττώματα του συντρόφου μας περισσότερο στις γόνιμες μέρες του κύκλου μας, με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε πιο «μακριά» του και να είμαστε πιο επιρρεπείς στην απιστία. Γι’ αυτό, αν σε πιάσει στα πράσα πες… «Αγάπη μου δε φταίω εγώ…. οι ορμόνες» και θα έχεις σύμμαχο την επιστήμη!

Διαβάστε ακόμα: Kissing Issue: Aυτά τα tips στα φιλιά ξετρελαίνουν τους άνδρες

×