Μακιγιάζ
Clear Mascara: Οι 5 καλύτερες για να πετύχετε το απόλυτο “no make up look”!
Το look της Φαίης
Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης την εβδομάδα 12-16/4!
Μαλλιά
XXL hair: Είναι η μεγάλη και πιο απροσδόκητη τάση της φετινής χρονιάς!
Love Your Body
Αν ξυρίζετε τα πόδια σας αυτά είναι τα απίθανα tips που δεν σας είπε ποτέ κανείς!
Home / Σχέσεις-Σεξ / Αυτό το ψυχολογικό τεστ θα σε αφυπνίσει! Δες τη φωτογραφία και σκέψου καλά…

Αυτό το ψυχολογικό τεστ θα σε αφυπνίσει! Δες τη φωτογραφία και σκέψου καλά…

O καταξιωμένος ζωγράφος Oleg Shuplyak δημιούργησε αυτόν τον πίνακα ο οποίος έχει πολλά κρυμμένα νοήματα. Ποια είναι η πρώτη εικόνα που παρατήρησες στον συγκεκριμένο πίνακα; Η πρώτη εικόνα που σου ήρθε στο μυαλό θα αποκαλύψει πολλά για τη σχέση σου με τον έρωτα.

#1. Αν το πρώτο πράγμα που είδες είναι η γυναίκα που κάθεται στους βράχους τότε είσαι ένας άνθρωπος που δίνει αξία σε οτιδήποτε αισθησιακό. Σε ενδιαφέρει το σεξ, το θεωρείς σημαντικό σε μια σχέση και ζεις για να απολαμβάνεις αυτού τους είδους τις χαρές!

#2. Αν το πρώτο πράγμα που είδες είναι ο νεαρός άντρας δίπλα στη λίμνη τότε είσαι ένας άνθρωπος που περνάει τη ζωή του κυνηγώντας τη γνώση. Στη σχέση σου είσαι το άτομο που θα ξεκινήσει μια συζήτηση με τον σύντροφό σου και θα θελήσεις να μάθεις τα πάντα για αυτόν.

#3. Αν το πρώτο πράγμα που είδες είναι ο κύκνος δίπλα στο δέντρο τότε είσαι ένας άνθρωπος που βλέπει την ομορφιά σε κάθε κατάσταση που διαδραματίζεται στη ζωή του. Είσαι μια Pollyanna στον σύγχρονο κόσμο και σου αρέσει να βλέπεις πάντα το ποτήρι μισογεμάτο ακόμα και στις σχέσεις σου.

#4. Αν το πρώτο πράγμα που είδες είναι μια φιγούρα πάνω σε βάρκα τότε είσαι ένας άνθρωπος που θέλει την περιπέτεια στη ζωή του. Δεν σου αρέσει να κάθεσαι ακίνητος και να μην κάνεις τίποτα, θέλεις να ζεις έντονα και το ίδιο αναζητάς και σε έναν σύντροφο.

#5. Αν είδες πρώτα το πρόσωπο ενός ηλικιωμένου άντρα τότε είσαι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να ζει τη ζωή του επιφανειακά και θέλει να κάνει συζητήσεις με νόημα ακόμα και με τον σύντροφό του. Θέλεις να ζεις τη ζωή έντονα αλλά ταυτόχρονα να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή.

Διαβάστε ακόμα: Οι επιστήμονες αναφέρουν για ποιο λόγο «κυνηγάμε» τον ίδιο τύπο αντρών

Τι μας ενισχύει και τι αποδυναμώνει την αυτοπεποίθησή μας!

9 αποφθέγματα αγάπης που δίνουν απαντήσεις σε πολλά προβλήματα σχέσεων

×