Σχέσεις-Σεξ

Χριστούγεννα στο σπίτι; Δες τι μπορείς να κάνεις με τον αγαπημένο σου!

Έχεις σκοπό να πεις όχι σε κάθε πρόσκληση που θα σου κάνουν για διασκέδαση στα μπουζούκια ή σε κάποιο club και να περάσεις τα Χριστούγεννα στο σπίτι μαζί με τον αγαπημένο σου ή τους φίλους σου;

Τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου και ακολούθησε αμέσως το τρικ που θα σου πούμε το οποίο είναι πολύ απλό και εύκολο. Και να είσαι σίγουρη πως θα αποτελέσει την τέλεια αφορμή για να δημιουργήσεις την ωραιότερη διάθεση για χαλαρό πάρτι στο… βασίλειό σου.

Τι πρέπει να κάνεις για τα ωραιότερα Χριστούγεννα στο σπίτι;

Ζήτα από όλους τους καλεσμένους σου να φορέσουν τις πυτζάμες τους και μαζευτείτε για επιτραπέζια παιχνίδια, φαγητό που θα έχεις ετοιμάσει μόνη σου ή θα έχεις παραγγείλει και φυσικά το απόλυτο ποτό των Χριστουγέννων, το ζεστό κρασί!

Επιπλέον, για να το κάνεις ακόμα καλύτερο μπορείς να αγοράσεις μερικά props και να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο για τα social media -ναι, οι γιορτές είναι η περίοδος που τα χρησιμοποιούμε περισσότερο, σύμφωνα με έρευνες που έχουν δει το φως τα τελευταία χρόνια.

Ακολούθησε τη συμβουλή μας και να είσαι σίγουρη πως οι φίλοι οιο δικοί σου και του σύντροφοόυ σου θα θυμούνται αυτή την χριστουγεννιάτικη βραδιά για πάντα…

Επίσης ειδικοί σε θέματα σχέσης υποστηρίζουν πως ένα πυτζάμα πάρτι που θα οργανώσεις για σένα και τον σύντροφό σου είναι επίσης μια πολύ καλή ιδέα για να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Τι πρέπει να κάνετε; Φορέστε τις πυτζάμες σας και ξεκινήστε…τα ερωτικά παιχνίδια.

Φωτογραφίες: Unsplash

Διαβάστε ακόμα: Tα 6 σημάδια που αποδεικνύουν πως είναι ο άντρας της ζωής σου!

8 σημάδια που δείχνουν ότι είναι full ερωτευμένος! Μελέτησε τις κινήσεις του…