Σχέσεις-Σεξ

Δημιούργησε εμπιστοσύνη στη σχέση σου με ΑΥΤΑ τα 6 tips!

Μήπως  νιώθεις πως έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη στη σχέση σου; Να ξέρεις πως ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις μερικά βήματα πίσω και να προσπαθήσεις να χτίσεις και πάλι από την αρχή. Δες παρακάτω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να αποκτήσετε και οι δύο εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον.

#1. Ακόμα και αν μέχρι τώρα δεν ήσασταν απόλυτα ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον θα πρέπει να γίνετε γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να εμπιστευτείτε ξανά το άλλο σας μισό. Η ειλικρίνια είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα.

#2. Ένα δεύτερο πολύ σημαντικό βήμα είναι η επικοινωνία. Ακόμα και αν μέχρι τώρα δεν επικοινωνούσατε σωστά μεταξύ σας, ήρθε η ώρα να αλλάξετε. Προσπαθήστε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα και επικοινωνήστε κάθετι που σας απασχολεί με τον αγαπημένο σας.

#3. Ένα ακόμα σημαντικό tip είναι να μένετε πιστοί σε αυτά που λέτε. Είναι σημαντικό να δείχνετε με τα συναισθήματά σας και τις πράξεις σας ότι πιστεύετε πραγματικά όλα αυτά που λέτε.

#4. Σταμάτα να φοβάσαι να δείξεις τις αδυναμίες σου στον αγαπημένο σου. Είναι πολύ σημαντικό να νιώσει πως μπορείς να είσαι ευάλωτη στα μάτια του γιατί τότε θα νιώσει και εκείνος πιο ελεύθερος να εκφραστεί όπως πραγματικά θέλει στη σχέση σας.

#5. Περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί. Είναι προτιμότερο να πάτε 2 μέρες διακοπές και να είστε μαζί χωρίς κινητά και αντιπερισπασμούς, από το να περάσετε 10 μέρες σε ένα νησί και να είναι ο καθένας στον κόσμο του.

#6. Πάρε την ευθύνη πάνω σου όταν νιώσεις πως έτσι πρέπει. Αν έσφαλες παραδέξου το και να είσαι σίγουρη πως αυτό θα το εκτιμήσει πολύ ο σύντροφός σου.

Διαβάστε ακόμα: Τα 20 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως η σχέση σου έχει τελειώσει!

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε έρωτα; Νέα έρευνα αποκαλύπτει!

Κεφάλαιο έρωτας: Τα 7 κλασικά λάθη που κάνεις και πώς να τα σταματήσεις!