Σχέσεις-Σεξ

Ειδικοί σε θέματα σχέσεων μας προτείνουν να ακολουθήσουμε ΑΥΤΑ τα tips!

Μετά τις διακοπές οι σχέσεις ανάμεσα στα περισσότερα ζευγάρια είναι αρκετά τεταμένες, ενώ σε κάποια άλλα οι συνθήκες βλτιώνονται, έστω και παροδικά. Ειδικοί μας αποκαλύπτουν κάποια tips που μπορεί να σε βοηθήσουν να εξελίξεις θετικά τη σχέση σου. Δες τι πρέπει να κάνεις.

#1. Σε μια υγιή σχέση δεν θα σου ζητήσει ο καλός σου να .. φερθείς άσχημα στον εαυτό σου -να αλλάξεις κοσμοθεωρία, να προσπαθήσεις να γίνεις κάτι άλλο, να παρακάμψεις τα θέλω σου κτλ.- προκειμένου να παραμείνεις μαζί του.

#2. Μην θυσιάζεις ποτέ τον εαυτό σου ώστε να σώσεις μια κατάσταση που βλέπεις πως δεν προχωράει.

#3. Η αγάπη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δεν έχει όρια…στις σχέσεις όμως πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια.

#4. Δεν πρέπει ποτέ να σκέφτεσαι πως πρέπει να διατηρήσεις κάτι που έχει τελειώσει μόνο και μόνο επειδή θεωρείς πως δεν θα βρεις κάτι καλύτερο.

#5. Αν για οποιοδήποτε λόγο πονάς μέσα σου, μην μεταφέρεις αυτό τον πόνο στο άλλο σου μισό.

#6. Προσπάθησε να είσαι αυθεντική και οι γύρω σου θα το αναγνωρίσουν!

#7. Μην φοβάσαι να τσακωθείς προκειμένου να θέσεις τα όριά σου. Μπορεί να νιώσεις στεναχωρημένη για 1-2 μέρες αλλά θα είσαι ευτυχισμένη στην πορεία και  αυτό μετράει πάνω από όλα.

#8. Πρέπει να μάθετε και οι δύο να συμφωνείτε πως κάποιες φορές θα διαφωνείτε. Μην ξεχνάτε ποτέ πως είστε δύο διαφορετικές προσωπικότητες.

#9. Οι μόνοι άνθρωποι που θα εκνευριστούν όταν θέτεις όρια είναι αυτοί που επωφελούνται όταν δεν θέτεις κανένα όριο σε μια σχέση.

#10. Για να παραμείνει υγιής η σχέση σου πρέπει να καταλάβεις σε βάθος όλα όσα έχει περάσει ο σύντροφός σου. Μόλις το κάνεις αυτό θα έχεις έρθει ένα βήμα πιο κοντά στον ίδιο και όλα όσα σας ενώνουν θα αποκτήσουν ουσία.

Μια ματιά ακόμα: Αν ο καλός σου κάνει ΑΥΤΑ τα 8 πράγματα μάλλον δεν είσαι η προτεραιότητά του πλέον

7 βήματα για να σταματήσεις να ζηλεύεις τον σύντροφό σου και να βελτιώσεις τη σχέση σου