Παιδί
Το μικρόβιο της ζήλιας στα παιδιά: Πως εμφανίζεται και τι πρέπει να κάνουν οι γονείς!
Ιδέες Διακόσμησης
Τα πιο κατάλληλα χρώματα για βρεφικά υπνοδωμάτια!
Best of TV
“Ραγίζει” καρδιές η Μέλπω Κωστή: Όσα είπε για τον θάνατο του γιου της
Celebrity News
Το δημόσιο μήνυμα της Τάμτα μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της!
Home / Σχέσεις-Σεξ / Ένα έξυπνο τρικ για να περνάς πάντα καλά με τον σύζυγό σου!

Ένα έξυπνο τρικ για να περνάς πάντα καλά με τον σύζυγό σου!

Screenshot 2019-02-11 at 13.52.29

Θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση με τον σύζυγό σου; Είστε πολλά χρόνια μαζί και νιώθεις πολλές φορές πως δεν έχετε τίποτα να συζητήσετε; Η απάντηση έρχεται από ένα ζευγάρι που είναι πολλά χρόνια μαζί και έχουν καταφέρει να έχουν μια πολύ όμορφη σχέση.

Ο Ted και η σύζυγό του έχουν βρει ένα χόμπι που τους έχει φέρει πολύ κοντά. Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως ένα χόμπι φέρνει το ζευγάρι πιο κοντά γιατί αποκτάει ένα κοινό θέμα συζήτησης που μπορεί να αναζωπυρώσει τη σχέση.

Οι δυο τους έχουν αρχίσει να βλέπουν μαζί ταινίες που στη συνέχεια σχολιάζουν παρέα.

have-a-fun-hobby

Αν θέλεις και εσύ να βρεις ένα χόμπι αλλά δεν ξέρεις τι θα μπορούσε να είναι αυτό σου έχουμε μερικές ιδέες. Δοκιμάστε να ξεκινήσετε μαζί χορό, ή κάποιο άθλημα, όπως σκουός ή τένις που θα σας ενθουσιάσει. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε να πηγαίνετε σινεμά τακτικά ή θέατρο. Αν έχετε παιδιά βρείτε κάποια κοινή δραστηριότητα για όλους αλλά φροντίστε να βρείτε και ένα χόμπι που θα είναι μόνο δικό σου και του συζύγου σου γιατί είναι σημαντικό να περνάτε χρόνο μαζί οι δυο σας.

Διαβάστε ακόμα: Μετά από δυο χρόνια σχέσης μου είπε πως δεν θέλει να χωρίσουμε, αλλά ούτε και να είμαστε μαζί! Τι να κάνω;

×