Σχέσεις-Σεξ

Έρωτας + Σχέσεις: ΑΥΤΑ τα 2 πράγματα πρέπει να προσέχει κάθε σωστή σύντροφος

Θέλεις να είσαι σωστή απέναντι στον σύντροφό σου; Θέλεις να είσαι δίκαιη και να έχετε μια όμορφη και υγιή σχέση; Δες ποια 2 πράγματα πρέπει να προσέξεις για να έχεις και να διατηρείς μια υπέροχη σχέση.

#1. Μην προσπαθήσεις να τον αλλάξεις
Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε σε μια σχέση είναι όταν προσπαθούμε να αλλάξουμε τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας. Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν είναι να αποδεχτείς τον αγαπημένο σου όπως ακριβώς είναι. Αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό του που σε ενοχλεί μπορείς να το συζητήσεις μαζί του και να δεις αν είναι δεκτικός στο να βελτιωθεί. Αν όχι, τότε αυτή θα είναι μια δική του επιλογή που πρέπει να αποδεχτείς. Επίσης να θυμάσαι πως όταν προσπαθείς να αλλάξεις κάποιον με άσχημο τρόπο τότε θα πετύχεις το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα. Για αυτό συζήτησε πάντα το πρόβλημά σου και εστίασε το μυαλό σου στα θετικά χαρακτηριστικά που έχει ο καλός σου.

#2. Να τον ποθείς πάντα και παντού
Όσα χρόνια και αν περάσουν μην σταματήσεις ποτέ να ποθείς τον αγαπημένο σου. Τι σημαίνει αυτό; Πως ακόμα και αν φτάσεις σε μια ηλικία που δεν θα έχεις τόσο πολλη όρεξη για σεξ να το προσπαθείς και να το επιδιώκεις. Να μην σταματήσεις να τον αγκαλιάζεις, να τον φιλάς και να θέλεις να τον ξεσηκώνεις με τα σέξι εσώρουχά σου. Μια καλή σύντροφος προσπαθεί να διατηρήσει δυνατό το πάθος στη σχέση της ακόμα και τις στιγμές που νιώθει πως ο σύντροφός της είναι πιο πεσμένος ψυχολογικά. Τόνωσε την αυτοπεποίθησή του με το να του δείχνεις πόσο πολύ τον θέλεις.

Διαβάστε ακόμα: Τα 10 μυστικά των ευτυχισμένων ζευγαριών που θέλουμε να αντιγράψουμε ΣΗΜΕΡΑ!

Πώς θα φέρεις στη ζωή σου την αγάπη: 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις

Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το σεξ μετά τον Καρκίνο του Μαστού;