Σχέσεις-Σεξ

French Kiss: Τα 6 μυστικά του τέλειου…γαλλικού φιλιού!

Από ένα φιλί μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα για τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Η χημεία μπορεί να φανεί στο πρώτο φιλί και για αυτό μπήκαμε στη διαδικασία να μάθουμε από διάφορους άντρες τι θα ήθελαν να έχει ένα ιδανικό πρώτο φιλί ώστε να εξελιχθεί πιο ομαλά και η σχέση.

#1. Μην ξεκινάς να φιλάς με το στόμα ανοιχτό. Πλησιάσε τον αγαπημένο σου με σχεδόν κλειστά τα χείλη ώστε να εξελιχθεί πιο ομαλά το πρώτο σας φιλί. Ένα στόμα υπερβολικά ανοιχτό αλλά και ένα στόμα σφραγησμένο είναι λάθος κινήσεις που θα δημιουργήσουν πρόβλημα από το πρώτο δευτερόλεπτο.

#2. Δώσε σημασία στο τέμπο του φιλιού και σκέψου το σαν να κάνεις μασάζ στον σύντροφό σου. Ξεκίνα λοιπόν απαλά και μην πέφτεις από την αρχή με τα μούτρα. Στη συνέχεια προχώρησε σε πιο έντονες κινήσεις ακολουθώντας και τη δική του τακτική.

#3. Μην το παρακάνεις με τη γλώσσα σου. Σε κανέναν δεν αρέσει μια ιδιαίτερα επιθετική γλώσσα. Για αυτό προσπάθησε να είσαι ήρεμη δίνοντάς του τόσο όσο χρειάζεται για να νιώσει το πάθος να ζωντανεύει.

#4. Μην χρησιμοποιείς τα δόντια σου από το πρώτο σας φιλί. Μπορεί στην πορεία να νιώσεις την ανάγκη να του δαγκώσεις ελαφρά τα χείλη αλλά στην αρχή προσπάθησε να είσαι πιο χαλαρή.

#5. Μην χρησιμοποιείς τη γλώσσα σαν εξερευνητή μέσα στο στόμα του καλού σου. Σκέψου τις γλώσσες σας σαν δύο παρτενέρ που χορεύουν γύρω γύρω και αντικριστά.

#6. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε τη γλώσσα σας όλη την ώρα. Το ιδανικό γαλλικό φιλί έχει και κάποια διαλείμματα όπου εσύ απλά θα ακουμπάς τα χείλη του αγαπημένου σου πριν προχωρήσεις και πάλι σε ένα νέο παθιασμένο φιλί.

Διαβάστε ακόμα: Έρωτας + Σχέσεις: ΑΥΤΑ τα 2 πράγματα πρέπει να προσέχει κάθε σωστή σύντροφος

Τα 10 μυστικά των ευτυχισμένων ζευγαριών που θέλουμε να αντιγράψουμε ΣΗΜΕΡΑ!

Πώς θα φέρεις στη ζωή σου την αγάπη: 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις