Σχέσεις-Σεξ

Οι λόγοι που θα σου αλλάξουν γνώμη για τις σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας

Ενώ θα νόμιζες, ότι η μεγάλη διαφορά ηλικίας στις σχέσεις σημαίνει αυτόματα απουσία κοινωνικής ζωής και συναναστροφής με συνομήλικους αλλά και λιγότερη απόλαυση στο κρεβάτι, πιθανότατα κάνεις λάθος.

Εμείς έχουμε συγκεντρώσει τους λόγους που θα σου δώσουν μία νέα οπτική για το θέμα αυτό και θα σε βοηθήσουν σε περίπτωση που ήδη σκέφτεσαι μία τέτοια πιθανότητα αλλά διστάζεις.

Δες γιατί οι σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας λειτουργούν άψογα:

Οι μεγαλύτεροι άνδρες είναι πιο κατασταλαγμένοι

Οι γυναίκες είμαστε από τη φύση περισσότερο σχεσούδες και είναι φυσικό να ζητάμε μία σταθερότητα. Από την άλλη οι άντρες πάντα θα είναι ένα βήμα πιο πίσω μας και θα μεγαλώνουν συναισθηματικά με αργότερους ρυθμούς.

Έτσι είναι ένα πολύ δυνατό συν το γεγονός ότι ο άντρας θα είναι μεγαλύτερος από εσένα και ως εκ τούτου πιο χορτασμένος από εμπειρίες και σε καλύτερη σχέση με τα «θέλω» του.

Οι μικρότερες γυναίκες πάντα θα θαυμάζουν τους μεγαλύτερους άνδρες

Σε μία σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας, είναι φυσικό οι μικρότεροι σε ηλικία να θαυμάζουν τα επιτεύγματα των μεγαλύτερων.

Και αυτό είναι κάτι υπέροχο, καθώς λειτουργεί ως ένας συνδετικός κρίκος για το ζευγάρι. Η γυναίκα γίνεται συναισθηματικά ένα με τον άνδρα και αντιλαμβάνεται τις επιτυχίες και ως δικές της, χωρίς κανένα ίχνος ανταγωνισμού.

Το σεξ είναι καλύτερο

Κι όμως! Το σεξ φυσικά και μπορεί να γίνει καλύτερο όταν συνδυάζονται τα νιάτα με την εμπειρία.

Κανείς δεν έχει καταφέρει να αποδείξει μέχρι σήμερα ότι οι συνομήλικοι κάνουν καλύτερο σεξ ή ότι εοικοινωνούν καλύτερα σεξουαλικά με τους συντρόφους τους. Και ούτε πρόκειται να γίνει γιατί εμείς ξέρουμε τι σας λέμε…

Είναι μεγαλύτερο το προσδόκιμο ζωής

Ναι, καλά άκουσες! Τα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας ζούνε περισσότερο. Αυτό πιθανώς οφείλεται στη διαφορά ηλικίας που επηρεάζει τη γονιμότητα, στην ικανότητα της μικρότερης γυναίκας να φροντίζει τον μεγαλύτερο άνδρα μέχρι τα γεράματα και στην οικονομική ασφάλεια που ενδεχομένως να προσφέρει.

Φωτογραφίες: Pexels 

Μια ματιά ακόμα παρακάτω:

Τα 20 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως η σχέση σου έχει τελειώσει!

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε έρωτα; Νέα έρευνα αποκαλύπτει!