Μακιγιάζ
4+1 τρόποι να παραμείνει το φον ντε τεν στη θέση του ακόμη κι αν φοράτε μάσκα όλη ημέρα!
Tips & Trends
Η Gigi Hadid μας έδειξε το αγαπημένο της πανωφόρι για την Άνοιξη και το θέλουμε εδώ και τώρα!
Editor's choice
Αυτό τo beauty treatment της Chiara Ferragni δεν το περιμέναμε με τίποτα -Σας παρακαλούμε, μην το δοκιμάσετε!
Tips & Trends
AΥΤΑ είναι τα αξεσουάρ που μπαίνουν στο επίκεντρο της φετινής ανοιξιάτικης μόδας
Home / Σχέσεις-Σεξ / Κάθε ζευγάρι πρέπει να προσέξει αυτά τα 4 θεμελιώδη σημεία στη σχέση του!

Κάθε ζευγάρι πρέπει να προσέξει αυτά τα 4 θεμελιώδη σημεία στη σχέση του!

Μέσα στην πάροδο των χρόνων είναι γεγονός πως οι σχέσεις έχουν την τάση να γίνονται όλο και πιο πολύπλοκες. Ωστόσο υπάρχουν κάποια βασικά κριτήρια που αν τα προσέξεις και τους δώσεις την πρέπουσα σημασία θα καταφέρεις να έχεις μια υγιή σχέση που θα αντέξει μέσα στον χρόνο, όσες δοκιμασίες και αν υπάρξουν στη ζωή σας.

#1. Η φυσική έλξη ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου δεν πρέπει να πάψει να υπάρχει ποτέ. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως θα είστε για πάντα απίστευτα ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον αλλά ότι θα πρέπει να προσπαθείτε να υπάρχει πάθος στη σχέση σας. Για να το πετύχετε αυτό δεν θα πρέπει να αφήσετε να περάσει ούτε μια εβδομάδα χωρίς να κάνετε σεξ και να είστε κοντά ο ένας στον άλλον. Μπορεί στην αρχή της σχέσης το σεξ να είναι καθημερινό φαινόμενο αλλά όσο περνάνε τα χρόνια θα παρατηρείτε μια φθίνουσα πορεία στο πόσο συχνά κάνετε σεξ με τον αγαπημένο σας. Το παν είναι να διατηρήσετε μια σταθερή ροή που θα σας κρατάει κοντά τον έναν στον άλλον.

#2. Το να μάθετε να τσακώνεστε σωστά είναι εξίσου σημαντικό από την πρώτη στιγμή που θα γίνετε ζευγάρι. Προσπαθήστε να συζητάτε για τα πάντα και να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

#3. Θέστε κοινούς στόχους και κυνηγήστε τους. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώσετε τι σημαίνει πραγματικά το να είσαι ζευγάρι με κάποιον και να παλεύεις για κοινούς στόχους και όνειρα.

#4. Μιλήστε μεταξύ σας και μην αποξενώνεστε. Αυτή είναι μια λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξετε για να μην δημιουργηθούν αποστάσεις ανάμεσά σας. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε συζητήστε και μιλήστε για το πώς ήταν η μέρα σας.

Διαβάστε ακόμα: ΑΥΤΑ τα 6 πράγματα είναι όλα όσα δεν θέλουν οι άντρες να δουν στις μέλλουσες συζύγους τους

Δες πώς θα βελτιώσεις μια βαρετή σχέση…και πώς θα την κάνεις να αποκτήσει ενδιαφέρον!

4 tips για να επαναφέρεις τη σπίθα του έρωτα…στη σχέση σου!

×