Σχέσεις-Σεξ

Αυτά είναι τα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις σε μια σχέση που μόλις ξεκινάει

Η σχέση σου μόλις ξεκίνησε και το ξέρεις πολύ καλά -αυτό συμβαίνει κάθε φορά που αποφασίζεις να δοκιμάσεις την μονιμότητα με ένα άτομο που γνωρίζεις- πως θα δυσκολευτείς να προσαρμοστείς και να ακολουθήσες τους κανόνες που ισχύουν.

Ωστόσο όσο και αν νιώθεις την παρόρμηση να φερθείς με έναν συγκεκριμένο τρόπο προσπάθησε να ακολουθήσεις κάποια από τα παρακάτω σημαντικά tips που σίγουρα θα σε βοηθήσουν καταλυτικά.

Ποια λάθη δεν πρέπει να κάνεις σε μια σχέση που μόλις ξεκινάει

#1. Άσε το παρελθόν στο παρελθόν και μην προσπαθείς να συγκρίνεις τον νέο σου σύντροφο με κάποια πρώην σχέση σου. Είναι σημαντικό να του δώσεις την ευκαιρία να αποδείξει ποιος είναι και πόσο πιο ιδανικός σύντροφος είναι για σένα.

#2. Προσπάθησε να μην ακούς τόσο τα λόγια που σου λέει, όσο τις πράξεις του. Τσέκαρε όσα κάνει και προσπάθησε να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

Πολλοί άντρες μπορεί να είναι λίγο υπερβολικοί στα λόγια τους σε μια σχέση που μόλις ξεκινάει, αλλά αν τους παρατηρήσεις θα δεις τι συμβαίνει στα αλήθεια.

#3. Μην φοβάσαι να εκτεθείς και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Είναι σημαντικό να είσαι προστατευτική με τον εαυτό σου αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό σε μια νέα σχέση.

#4. Ζήσε το παρόν με όλο σου το είναι και μην φοβάσαι! Ακόμα και αν αυτή η σχέση δεν εξελιχθεί όπως θα ήθελες είναι σημαντικό να τη ζήσεις με όλο σου το είναι. Έτσι θα μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω χωρίς απωθημένα.

#5. Μην αγνοείς τους φίλους και την οικογένειά σου προκειμένου να περνάς όλο σου τον χρόνο μαζί του. Προσπάθησε να βάζεις προτεραιότητες και να μην παραμελείς τους δικούς σου ανθρώπους, βάζοντας πρώτα τη σχέση σου.

#6. Από την πρώτη στιγμή είναι σημαντικό να βρείτε κοινούς κώδικες επικοινωνίας και να μάθετε να ακούτε ο ένας τον άλλον. Πάνω σε αυτές τις βάσεις θα στηριχτεί η σχέση σας και πρέπει να είναι πολύ γερές για να έχετε μια όμορφη και υγιή σχέση.

Πηγή φωτογραφίων: Pexels

Διαβάστε ακόμα:

5 tips που πρέπει να ακολουθήσεις αν θέλεις να πετύχει ο γάμος σου

8 ιδέες για το Σαββατοκύριακο: Τι να κάνεις με τον σύντροφό σου χωρίς να ξοδέψεις ευρώ!

9 πράγματα που θα κάνει για εσένα αν είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου