Σχέσεις-Σεξ

Να πώς θα σταματήσεις να έχεις κόλλημα με τον πρώην σου!

Είσαι κολλημένη με τον πρώην σου και δεν μπορείς με τίποτα να σταματήσεις να τον σκέφτεσαι; Τότε πρέπει να πάρεις δραστικά μέτρα και να ακολουθήσεις πιστά τα παρακάτω tips. Σου υποσχόμαστε πως θα σε βοηθήσουν πολύ ώστε να προχωρήσεις παρακάτω στη ζωή σου.

#1. Get a life
Όσο είσαι κολλημένη σε έναν πρώην τόσο περισσότερο αγνοείς άλλα σημαντικά πράγματα στη ζωή σου όπως την υγεία σου, την ευτυχία σου, τη δουλειά σου, τους φίλους σου, τα χόμπι σου, τα όνειρά σου, την οικογένειά σου, τα κατοικίδιά σου, το σπίτι σου, τη μόρφωσή σου, τη γυμναστική σου, τα ταξίδια σου κλπ κλπ κλπ. Τι σημαίνει αυτό; Πως πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός πως ο πρώην σου δεν θέλει να είναι μαζί σου, να πεισμώσεις και να βάλεις άλλες προτεραιότητες στη ζωή σου.

#2. Επικεντρώσου στον εαυτό σου
Μέχρι να είσαι έτοιμη να επιστρέψεις σε μια σχέση θα πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου πρώτα. Ξεκίνα να αγαπάς περισσότερο εσένα και όσο το πετυχαίνεις αυτό τόσο λιγότερο θα αγαπάς τον πρώην σου. Πίστεψέ με αυτό το τρικ πιάνει πάντα και θα σε βοηθήσει πολύ όχι μόνο να ξεπεράσεις τον πρώην αλλά και να είσαι ένας άλλος εαυτός στην επόμενη σχέση σου.

#3. Δέξου επαγγελματική βοήθεια
Πίστεψέ με το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού παρακολουθεί κάποιον ειδικό για να μπορέσει να ξεπεράσει τα προβλήματά του. Πήγαινε να κάνεις ψυχανάλυση και θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα από αυτήν. Η συμβουλή που θα σου δώσω σε αυτό το κομμάτι είναι να μην ντρέπεσαι να πεις ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια στον ψυχαναλυτή σου! Μόνο έτσι θα μπορέσει να σε βοηθήσει πραγματικά.

Διαβάστε ακόμα: 6 μυστικά tricks που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν θέλει να βγει μαζί σου

7 τρόποι για να αναβαθμίσεις σημαντικά τη σεξουαλική σου ζωή!

7 tips που θα σε βοηθήσουν να μην δείχνεις απεγνωσμένη σε μια νέα σχέση